Asuntomessut ja Twinson-puukomposiittiterassit

Vantaan Asuntomessut ovat omakotitalorakentajalle ja sisustajalle erinomainen tapa tutustua ja vertailla eri valmistajien tuotteita. Näillä messuilla kahden omakotitalon terasseilta löytyy kunnon puukomposiitista tehdyt Twinson-terassit. Tämän vuoden messuteemoja ovat arjen sujuvuus ja asuntojen monimuotoisuus. Vantaan Kivistössä sijaitseva kompakti messualue onkin kaavoitettu tiiviiksi ja kevyen liikenteen väylät lisäävät liikkumisen turvallisuutta. Helppous, kestävyys ja käytännöllisyys ovat myös Twinson-puukomposiitin tärkeimpiä etuja – tyylikkään ja kaupunkiin sopivan ulkoasun lisäksi.

Twinson asuntomessutalot 2015

Molemmat Twinson-kohteet sijaitsevat messualueen keskusaukio Tiikerinsilmän ympäri kiertävällä Rubiinikehällä. Messutalo numero 25 osoitteessa Rubiinikehä 15 on Dekotalon moderni Deko 165. Siihen muuttava Leinosten nelihenkinen perhe halusi helppohoitoisen terassin, joka on sekä luonnollinen että kestävä. Leinosten Twinson-terassin sävyksi valittiin talon muihin väreihin erinomaisesti sopiva Liuskekivenharmaa 510. Kaksikerroksiseen taloon tulee terassi sekä talon etupuolelle että takapihalle. Pihan puolella sijaitseva oleskeluterassi on koko talon levyinen, ja se on osaksi katettu. Terassille pääsee kätevästi suoraan olohuone-keittiöstä.

Myös parvekkeella on huoleton Twinson-parvekelattia. Messutalo numero 28 osoitteessa Rubiinikehä 11 on puolestaan kaksikerroksinen Passiivikivitalo. Niin ikään nelihenkinen Ikosten perhe halusi taloonsa suuren kulmaterassin. Tavoitteena oli monesta suunnasta helposti lähestyttävä oleskelutila: sinne pääsee suoraan vanhempien makuuhuoneesta sekä olohuoneen, ruokatilan ja keittiön yhdistelmästä. Terassilta kuljetaan ulkorappuja myöten myös yläkerran kattoterassille. Vaalean talon Twinson-puukomposiittiterassi on tyylikäs Musta 502. Se korostaa dramaattisesti muiden pintojen valkeita ja vaaleanharmaita sävyjä. Noin puolet yli 80 m2:n terassista on katettu lasikatteella.

Vantaan asuntomessut lyhyesti

Heinäkuun 10 päivä avattavilla asuntomessuilla esitellään yhteensä 28 erilaista pientaloa. Alueella on myös kolme kerrostaloa, joista yksi on puukerrostalo. Noin kuukauden kestävässä tapahtumassa on tarjolla jokaiselle jotakin: uusista talonrakentamisen tavoista piharakentamiseen ja sisustamiseen. Messuilla sekä kuluttajat että alan ammattilaiset voivat myös tutustua mm. viimeisimpiin rakentamiseen ja asumiseen liittyviin tutkimustuloksiin sekä käytännön sovelluksiin. Tiedon lisäksi messuilta saa konkreettisia esimerkkejä hyvään asumiseen. Suunnittelijoille ja rakentajille messut tarjoavat mahdollisuuden testata uusia ratkaisuja käytännössä ja samalla tarjota uusia ideoita asumiseen ja sisustamiseen. Lue lisää Suomen Asuntomessujen sivuilta

Twinson aikaisemmilla asuntomessuilla

Helppohoitoiset ja kestävät puukomposiittiterassit ovat tulleet suomalaiskoteihin pysyvästi. Twinson-terasseihin on voinut tutustua mm. Jyväskylän asuntomessukohteessa Hailuoto 177 sekä Kokkolan asuntomessujen pääkohteessa Lakka Kivitalo Kaj Stenvallissa.

 
5 syytä valita Twinson

Lataa ja vertaa puukomposiittilautojen ominaisuuksia

Jätä tarjouspyyntö