11 May

Twinson-terassit ja -parveke Vantaan Asuntomessuilla

twinson_terassi_052208_047

 

Vantaan asuntomessut esittelee tulevana kesänä kaksi Twinson-kohdetta, joissa voit kokeilla miltä laadukas puukomposiitti tuntuu ja näyttää. Molemmat kohteet sijaitsevat Rubiinikehällä, joka kiertää messualueen keskusaukio Tiikerinsilmän ympäri. asuntomessut_vantaa_logo_150

Sopiva laatu, sopiva sävy

Leinosten nelihenkinen perhe pitää liikunnasta ja ulkoilusta, joten uuden kodin terassit ja parveke tulevat olemaan kovassa käytössä. Moderniin taloon haluttiin helppohoitoinen terassi, joka sopii myös perheen kestävyyttä ja luonnollisuutta arvostavaan ajatusmaailmaan.

 

”Yhteistyökumppanimme suositteli Twinsonia, ja tutustuttuamme tuotteeseen vakuutuimme myös itse sen laadusta”, kertoo perheen äiti Riikka Leinonen. ”Lisäksi Twinsonilta löytyi juuri oikean sävyinen harmaa, joka sopii parvekkeen pilareiden ja rimoituksen väriin.”

Ulkona viihtyvän perheen oleskeluterassi

Asuntomessut_LeinonenKaksikerroksiseen taloon tulee terassi sekä kadunpuoleisen pääsisäänkäynnin yhteyteen että aurinkoiselle länsipihalle. Oleskeluterassista tulee koko talon levyinen, ja se on osaksi katettu. Yhteen tasoon rakennettavalle terassille pääsee suoraan olohuone-keittiöstä.

 

Liuskekivenharmaa Twinson-terassi tulee olemaan Leinosen perheelle tärkä paikka, jossa grillataan, syödään ja nautitaan ulkoilmasta ja omasta pihasta. Myös parvekkeelle asennetaan kätevä ja tikkuamaton Twinson-parvekelattia.

 

Leinosten talo on Dekotalon Deko 165 ja se on Vantaan asuntomessukohde numero 25. Moderni talo sijaitsee osoitteessa Rubiinikehä 15. Seuraa perheen rakennushankkeen etenemistä myös messublogista Rubiininpunainen unelma!

31 Mar

Tutustu Twinson-terassiin Lahden Pihapiirimessuilla

twinson_terassi_062811_054-resized-600

Ihana kevät on alkamassa! Kevään piha- ja terassielämän suunnitteluun kannattaa hakea vauhtia ja ideoita alan tapahtumista ja messuilta. Lahden pihapiirimessut järjestetään 24.-26.4.2015 Lahden Messukeskuksessa. Messujen Ideapihat-osastolla voit tunnustella esimerkiksi Twinson-terassin miellyttävää ja kaunista pintaa. Messuterassi löytyy monipuoliselta yleiskoristelualueelta, jossa sitä esittelee Twinson-jälleenmyyjä RTV. Tämänvuotisen yleiskoristelualueen on suunnitellut Pihasuunnittelu Susanna Rantanen.

Suunnittele omanlainen terassi tai parvekelattia

Ideapihat näyttää, miten pienestäkin pihasta voi oikealla suunnittelulla ja toteutuksella luoda näyttävän ja toimivan kokonaisuuden. Neljästä erilaisesta pihasta koostuva mielenkiintoinen teema-alue tarjoaa ideoita niin romanttisen kuin pelkistetynkin tyylin ystävälle, unohtamatta trendikästä hyötypuutarhaa.

 

twinson_terassi_070809_024-resized-600 62967_kleurvakjes_510_leigrijs-resized-600

 

Tule mukaan ja tee oma pihasuunnitelmasi esimerkiksi tyylikkäästä uutuusväristä Liuskekivenharmaa! Sen lisäksi valittavanasi on seitsemän muuta luonnonläheistä värisävyä, kuten Musta, Pähkinänruskea sekä Aprikoosinruskea. Löydät varmasti oman suosikkisi – tai vaikka useamman, jos haluat sommitella eri väreistä yksilöllisen kokonaisuuden.

Laadukas puukomposiitti on terassin pitkäikäinen perusta

Hyvälaatuinen puukomposiitti maksaa itsensä takaisin – lue lisää blogistamme. Tutustu myös uudistettuun Twinson-Galleriaan! Tiesitkö, että Twinsonista rakennat myös helppohoitoisen ja kestävän parvekelattian, joka ei kuumene auringossa eikä ole märkänäkään liukas! Ja rakensitpa terassin tai parvekelattian, takuu on voimassa 25 vuotta.

03 Jun

Tutustu Asuntomessuilla isoon Twinson-terassiin!

Mikkosten perheen Liuskekivenharmaa Twinson-terassi on jo valmistunut Jyväskylän Asuntomessualueella kohteessa nro. 17. Puukomposiittiterassi on 40 neliön suuruinen ja sijaitsee pihan puolella taloa. Siellä voi messujen jälkeen oleskella iltapäivä- ja ilta-auringossa, juuri perheen toiveiden mukaan. twinson_jyväskylä_2014-resized-600.jpg

Vanhemmat ja kolme poikaa pitävät ulkoilmaelämästä, joten terassi on perheelle erinomainen oleskelu- ja puuhastelutila sisätilojen ja pihan välillä. Sen vierestä pääsee trampoliinialueelle ja erähenkiselle laavulle.

Kestävä, mukava ja helppohoitoinen oleskelutila ulkona

Harri ja Marianna Mikkonen odottavat terassinsa laadulta paljon. ”Testasimme Twinsonia etukäteen ja oli todella hieno huomata, että sen pinta tuntuu jalan alla miellyttävältä. Lisäksi totesimme, ettei se ole lainkaan liukasta ja myös lian poistaminen onnistui käden käänteessä. Meillä on kolme vauhdikasta poikaa, joten Twinsonin turvallisuus ja tikkuuntumattomuus on meillä tärkeää. Uskomme että päätöksemme on hyvä ja Twinson toimii käytössämme vuosikymmeniä”, Harri Mikkonen kertoo.

”Pohdimme värin valintaa kauan ja päädyimme aavistuksen sinertävään liuskekivenharmaaseen. Harmaata ja vaaleaa yhdistelevään talomme väriin tämä sopii mainiosti. Lisäksi valitsimme pihakivetyksemme myös talon ja terassin sävyihin.”

Twinson-terassi löytyy messukohteesta 17 osoitteessa Rekoolikatu 21.

Jyväskylän Asuntomessut ovat avoinna 11.7.-10.8.2014.

29 Apr

Asuntomessuille rakennetaan upea Twinson-terassi

twinson-resized-600.jpg

Jyväskylän Asuntomessuilla voit tutustua Twinson-puukomposiittiterassin ainutlaatuiseen tunnelmaan ja laatuun. Messukohteeseen numero 17 osoitteessa Rekoolikatu 21 on rakenteilla Pohjolan Design-talon malli Hailuoto 177. Tontille rakennetaan kuuden huoneen ja keittiön talo ja siihen kytkety terassi sekä erillinen kahden auton autokatos.

Peräti 40 neliön Twinson-terassi lisää tilavan talon monipuolisia harrastus- ja oleskelutiloja. Terassi rakennetaan lounaan ja lännen suuntaan, joten se saa luonnonvaloa sopivasti iltapäivisin ja iltaisin. Tyylikäs, aavistuksen sinertävä uusi värisävy Liuskekivenharmaa sopii luontevasti harmaan ja vaalean sävyjä yhdistelevän rakennuksen tunnelmaan.

Eläväisen perheen pihaunelma

Seuraamme 5-henkisen Mikkosten perheen terassielämän vaiheita suunnittelusta toteutukseen kevään ja alkukesän aikana. Kolme vauhdikasta poikaa, Eerik, Patrik ja Henrik, sekä ulkoilmaelämästä pitävät vanhemmat Harri Ja Marianna odottavat terassin kestävän kovaa käyttöä vuosikymmeniä.

Jyväskylän Asuntomessut järjestetään 11.7.-10.8.2014. Äijälänrannan messualue sijaitsee Jyväsjärven itärannalla, Päijänteeseen johtavan Äijälänsalmen läheisyydessä.