29 Mar

Terassikausi lähenee – suunnittele toimiva piha

Twinson kestää kosteutta ja sadetta ja auringonpaistetta

Hyvällä suunnittelulla löydetään eri toiminnoille paikat pihalla.

Aurinko sulattaa lumet ja pihatyöt alkavat. Tuoleja kannetaan ulos ja käännetään katse aurinkoon. Kun naama on saanut ensisäteet auringosta, on aika kääntää katse myös pihaan. Onko sinulla sellainen oleskelupiha, jonka haluaisit?

Grillille tarpeeksi tilaa? Mukava istuinryhmä? Entä trampoliini ja aurinkotuolit? Hyvin suunnitellen saadaan pihalle mahtumaan kaikenlaista toimintaa ja oleilun painopiste siirtyy kesällä yhä enemmän ulos ja aurinkoon – patiolle ja terassille.

Luo ihana piha

Suunnittele mielessäsi pihan toimintoja ja ota summittaiset mitat alueista, vaikka askelin. Kun perussuunnitelmat eri toimintojen sijoittelusta ovat paperilla, voit tarkentaa mittauksesi ja tehdä vaikka mittapiirroksen. Tässä työssä auttaa myös tonttikartta, jonka kopion voit käyttää pohjana suunnitelmillesi. Voit myös kutsua ammattilaisen katsomaan pihaasi. Ideoita voit poimia vaikka näistä kuvista. Lisää kuvia terasseista.

Twinson puukomposiiteissa löytyy eri värejä

Voit yhdistellä värejä ja muotoja.

Helppohoitoinen piha

Kun vapaa-ajasta on puutetta, ei ensimmäiseksi haluta ajatella pihan kunnostustöitä. Niinpä piha tulisikin suunnitella jo alkuunsa mahdollisimman helppohoitoiseksi, jotta kesästä saisi kaiken irti. Jos olet innokas mullassa möyrijä, jätä osa pihasta tätä harrastusta varten. Kun koko piha on työmaata, voi se tuntua jopa liian suurelta haasteelta. Parempi katsoa pihaa pieninä osina, jotta näkee tulokset nopeammin – ja tyytyväisyys kasvaa. Sama pätee myös rakentamisen kanssa.

Kun terassia valitaan, kannattaa miettiä myös vuosittaista huoltotarvetta. Haluatko öljytä terassin kauniiksi vuosittain ja kuinka kauan kyseinen toimenpide kestäisi? Pienellä terassilla toimenpide ei ehkä vie kauan, mutta vähänkin isompi vaatii jo enemmän panostamista. Jos haluat välttää jokavuotiset toimenpiteet, valitse joko kestävä kivipiha tai komposiittiterassi.  Kun piha on kerran tehty, kestää se vuosia ja vaatii vain pesun. Komposiiteissakin on laatueroja. Twinsonin puukomposiitti kestää pitkään ja sille annetaan jopa 25 vuoden takuu.

Twinson terassit ovat näyttäviä ja turvallisia

Miellyttävä pinta paljaille jaloille. Testaa pinnat itse.

Värisävyt virkistävät

Kestopuiset terassit tarjoavat vihertävän ja ruskean vaihtoehdon. Ruskea väri pysyy hyvin varjossa, mutta haalistuu auringossa sekin. Lehtikuusi vaihtaa ajan myötä värinsä hopeanharmaaksi, josta toiset pitävät ja toiset eivät. Komposiitti- ja puukomposiittiterassit saat useissa erilaisissa sävyissä, joten terassisi pysyy vuodesta toiseen uuden veroisena. Vain pesu riittää. Eri värisävyillä voit leikitellä ja jakaa vaikka pihan eri toiminnot eri värein. Tai voit yhdistää vaikka puukomposiittia ja kivipihaa kuten oheisessa kuvassa. 

Twinson terassien värisävyt sopivat hyvin luonnonkiven kanssa.

Twinson puukomposiitti sopii kivimateriaalien kanssa yhteen

Puukomposiittia ja liuskekiviä

Sileä pinta

Moni puupinta on mukava heti ensimmäisinä vuosina, mutta valitettavasti vähäinen öljyäminen tai perusteellinen peseminen vaikka painepesurilla, saa ne helposti tikkuuntumaan. Komposiitissa ei tätä ominaisuutta ole. Se pysyy sileänä painepesusta ja huollon vähyydestä huolimatta. Komposiittilautojen tulee kuitenkin olla rakenteeltaan hieman karheita, jotta vesi ei tee niistä liukkaita liikkua. Testaa paljaalla jalallasi komposiitin mukavuus ja turvallisuus. Sileä lauta on liukas, mikäli riittäviä lautavälejä ei jätetä. Sateen jälkeen puutarha on yleensä mitä tuoksuvin ja ihanin, joten olisi sääli, jos pitäisi odotella terassin kuivumista ennen siellä liikkumista.

Aurinkoisella säällä terassia käytetään tietenkin eniten, ja kesähelteillä erityisesti paljain jaloin. Materiaalin tulisikin olla sellainen, ettei se kuumene. Etenkin tummat pinnat kuumenevat. Ainakin puukomposiiteista löytyy hyviä vaaleita värivaihtoehtoja.

Kun ryhdyt toimeen, on tärkeää valita itselle sellainen terassin päällys, joka on helppo asentaa ja josta saat eniten iloa vuosien myötä. Kun asennus on nopeaa, saat terassin jo tulevana kesänä. Innostus vie eteenpäin. Kerää ideoita ja ryhdy toteuttamaan. Aurinko lämmittää jo.

Puukomposiitin asennuksesta saat vinkkejä Twinsonin terassin rakentamisen ohjeista.

Kysy rohkeasti terasseista ja puukomposiitin käytöstä. Pyydä tarjous

 

08 Aug

Toimiva terassi tehdään puukomposiitista

Kaunis ja monikäyttöinen terassi houkuttelee viettämään aikaa ulkona omalla pihalla. Kun haluat lisätä pihasi viihtyisyyttä, panosta terassiin joka on suunniteltu mukavaa elämää eikä jatkuvaa huoltamista varten.

 

Mittakaava voi olla mikä vain muutamasta neliöstä laajaan oleskelualueeseen, mutta laadusta terassin rakentajan ei kannata tinkiä. Siksi helppo, kestävä ja tyylikäs puukomposiitti kasvattaa jatkuvasti suosiotaan.

terassit

Katso terassi-ideoita Twinson Pinterestistä

 

Olipa haaveenasi terassi, parvekelattia tai uima-altaan ympäristön turvallinen ja kestävä oleskelu- ja kulkualue, suunnittelu lähtee siitä miten uutta oleskelutilaa tullaan käyttämään. Katso ideoita Twinsonin Pinterest-sivuilta ja katso rakentamisvinkit Twinson-sivuilta!

 

Twinson-puukomposiitti soveltuu erinomaisesti sekä pihan terasseille, parvekkeille että vesialtaiden ympäristöön. Tinkimätön design ja huoliteltu ulkonäkö on Twinsonin valtti: nykyaikainen terassi- ja parvekemateriaali puukomposiitti yhdistää männyn ja muovin hyvät ominaisuudet. Materiaali ei ole märkänäkään liukas, ja hoidoksi riittää yleensä vesipesu.

 

Twinson on täydellinen terassijärjestelmä, jonka jokainen yksityiskohta on suunniteltu tekemään terassistasi tai patiostasi toimiva ja tyylikäs kokonaisuus. Ainutlaatuinen piilokiinnitys pitää huolen, että lopputulos näyttää varmasti kauniilta. Pintaruuveja ei tarvita, ja valaistus ja lämmityskaapelit kätket huomaamattomasti ontelorakenteen sisään.

Vertaa puukomposiittien ominaisuuksia!

 

5 syytä valita Twinson

 

01 Jul

Valitse pitkäikäinen ja huoleton terassi

Kesän terassikausi on parhaimmillaan. Pihoilla ja parvekkeilla palaudutaan päivän töistä tai vietetään rentoa vapaa-aikaa. Monen kesäsuunnitelmiin kuuluu myös uusi terassi tai nykyisen terassin uudistaminen. Silloin kannattaa panostaa laatuun.

 

twinson_parveke_061311_008

 

Terassin suunnittelu alkaa tarpeista

Mieti ensin uuden tai uudistettavan terassin tulevaa käyttöä. Huolellinen suunnittelu nopeuttaa terassin rakentamista ja varmistaa sen toimivuuden ja mukavan ulkonäön. Onko terassi tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön ja mitä siellä yleensä tehdään?

Ota huomioon myös ilmansuunnat ja terassille kulkeminen. Tärkeää on myös pohtia kuinka paljon ajattelemasi sisustus vie tilaa – miten terassilla mahtuu liikkumaan? Terassin käyttöön vaikuttaa myös se, tuleeko siitä katettu vai avoin.

Terassin sijainnista riippuen voit tarvita myös rappusia, kaiteita, näkösuojia, valaisimia tai lämmitystä – suunnittele myös nämä etukäteen. Muista myös rakennusmääräykset. Mikäli terassista tulee katettu tai se ulottuu sallitun rakennusalan ulkopuolelle, hae terassille rakennuslupa ja varmista myös naapureilta että he hyväksyvät suunnitelmasi.

 

twinson_terassi_030411_065

 

Budjetoi terassin kustannukset pitkällä tähtäimellä

Terassin kokonaiskustannuksiin kuuluvat rakennusmateriaalien lisäksi suunnitteluun ja asennukseen käytetty aika sekä mahdollinen vuosihuolto. Ota huomioon myös terassin käyttöikä ja jaa kokonaiskustannus arvioimallasi käyttövuosien määrällä. Näin voit vertailla terassimateriaalien todellisia kustannuksia.

Hiukan hinnakkaampi terassimateriaali kuten Twinson on pitkällä tähtäimellä edullinen ratkaisu, sillä se kestää kauan (takuu 25 vuotta) ja se on helppo ja nopea huoltaa.Twinson-puukomposiittia ei tarvitse suojata eikä käsitellä – pesu riittää.

 

twinson_terassi_030711_061

 

Valitse näppärästi asennettava terassijärjestelmä

Twinson-puukomposiitti on huolella suunniteltu järjestelmä, jolla voit toteuttaa siistit ja huolitellut terassipinnat, -kaiteet, näkösuojat ja raput (ilman maakosketusta). Twinsoniin voidaan myös upottaa esimerkiksi LED-ulkovalaisimia. Terassien lisäksi Twinson sopii myös siistin parvekelattian rakentamiseen.

Asenna Twinson-terassi tukevan koolauksen päälle – materiaaleiksi sopivat esimerkiksi puu, alumiini tai teräs. Lisäksi tarvitset terassin kokoon sopivat perustus- ja kantavat rakenteet. Ota materiaalitarvetta arvioidessasi huomioon valitsemasi Twinson-laudan pituus, leveys, lautojen väliin jäävät 6 mm välit sekä hukkavara, ja koolausrimoissa valitsemasi laudan leveydestä riippuva koolausväli.

Twinson-terassin asennustyössä tarvitset vain katkaisusirkkelin ja sähköporan. Tarvittavat ruuvit tulevat kiinnitysklipsien mukana. Asenna mahdolliset sähkö- ja lämmityskaapelit samalla – saat ne sijoitettua kätevästi ontelorakenteen sisään.

Muista käyttää rakennustöissä tarvittavia suojavarusteita! Viimeistelyyn voit tarvittaessa käyttää Twinson-reunalistaa, F-profiilia tai päätytulppia. Mikäli terassi rajautuu seinään, aitaan tai vaikka kiveykseen, ei viimeistelyä tarvita.

 

twinson_terassi_062409_062

 

Lue lisää Twinson-terassin rakentamisesta!

Nauti Twinson-terassielämästä

Kun Twinson-terassisi on asennettu, se on pesua vaille valmis käyttöön. Puhdista varastoinnin ja asennuksen aikana syntynyt pöly esimerkiksi painepesurilla. Seuraavaksi voitkin jo sisustaa terassisi ja alkaa nauttia helposta ja miellyttävästä terassielämästä. Kutsu ystäväsikin nauttimaan viihtyisästä terassista tai parvekkeesta!

Lataa tästä Twinson-esite!

twinson

 

25 May

Leppävaaran Maauimalan allasalueilla nautitaan Twinson-laadusta!

Leppävaaran uimahalli Espoossa on saanut upean maauimalan, joka palvelee koko pääkaupunkiseutua. Monipuolinen ja tasokas liikunta- ja virkistyspaikka tulee olemaan myös monien urheiluseurojen sekä kilpaurheilutapahtumien foorumi.

Viihtyisä ja turvallinen allasympäristö ulkoilmassa edellytti materiaaleilta sekä kestävyyttä että kaunista ulkonäköä. Ei siis ihme, että ulkoalueen kulkuväylät ja oleskelualueet pinnoitettiin laadukkaalla Twinson-puukomposiitilla.

Twinson Leppävaaran uimahalli 1KH2  (1)

 

Tyylikäs ja kestävä terassiratkaisu

Uudessa maauimalassa on mm. lastenallas, monitoimiallas vesiliukumäkineen, kilpauima-allas katsomoineen, suihkut, aurinkoterassit sekä piha-alue ulkopelikenttineen. Näissä tiloissa altaiden, sauna- ja pesutilojen sekä muiden alueiden väliset kulku- ja oleskelutilat pinnoitettiin säänkestävällä ja liukastumista estävällä Twinson-puukomposiitilla. Pinnat asensi Rakennusliike Talvitie Bygg och Teknik.

“Hyvälaatuinen puukomposiitti, kuten Twinson, on mainio ratkaisu julkisiin oleskelutiloihin. Tasalaatuisena se näyttää hyvältä ja on klipsikiinnityksineen nopea asentaa. Näin ison ja monipuolisen kohteen toteutuksessa käytännön haasteita tulee aina eteen, mutta saimme ne nopeasti ratkaistua”, asennustyöstä vastannut Juha Talvitie kertoo.

 

WP1_20151022_10_22_25_Pro

 

Maauimalan oleskelualueiden ja kulkuväylien pintoihin valittiin aprikoosinruskea Twinson Terrace -puukomposiitti. Tasaisen lämminsävyinen pinta luo kauniin kontrastin ulkoalueen muille materiaaleille – kivelle, nurmikolle sekä altaan valkealle kaakelille ja sinisenä läikkyvälle vedelle.

Laadukas puukomposiitti on miellyttävä, kuumenematon materiaali paljaan jalan alla. Helppohoitoisena ja kosteutta kestävänä Twinson on erinomainen ratkaisu ulkoterasseille ja -oleskelualueille. Tervetuloa kokeilemaan Twinson-laatua omin jaloin!

30 Jul

Terassi on modernin kaupunkipihan sydän

Twinson_Vantaan_asuntomessut_9Vantaan asuntomessuilla on runsaasti tarjontaa pihoista ja viherrakentamisesta kiinnostuneille. Viherpeukun reitti kuljettaa kävijän parvekepuutarhanäyttelyn kautta kiinnostaville omakotitalopihoille ja viherhuoneisiin. Yhteistä useimmille pihoille on terassien – erityisesti helppohoitoisten puukomposiittiterassien – sekä kiveysten monipuolinen käyttö. Piharakentamisen ammattilainen Maria Itkonen Pihavisiosta kertoo, että omakotitaloihin ja taloyhtiöihin halutaan nykyään helppohoitoisia pihoja.

Tiivistä ja yksilöllistä piharakentamista kaupunkiin

  Kaupungissa tilaa ei välttämättä ole paljon, mutta iso osa pienestäkin tilasta käytetään vain vähän huoltoa vaativien ulko-oleskelutilojen toteuttamiseen. Yksilöllisyys on myös nykypihojen peruslähtökohta. Kaupunkisuunnittelun rajoissa halutaan juuri oman näköisiä ja omiin tarpeisiin sopivia piharatkaisuja.

 

 

Pihavisio_1

Pihan suunnittelu lähtee asukkaista

Erilaiset terassit, patiot ja pergolat ovat olleet jo pitempään erittäin suosittuja. Terasseja ja pieniä oleskelusaarekkeita voi pihalla olla useampiakin. Myös syötävien kasvien viljely on trendikästä: pienet tilat halutaan käyttää monella tavalla hyödyksi.

 

Twinson_Vantaan_asuntomessut_10

 

Asukkaiden toiveet ovat pihasuunnittelun lähtökohta, mutta niitä joudutaan usein soveltamaan kaupunkien määräysten puitteissa. Tässä asiansa osaava pihasuunnittelija on suureksi avuksi, sillä hän osaa ottaa tilan mahdollisuudet ja rajoitteet huomioon ja pystyy paitsi suunnittelemaan, myös toteuttamaan toimivan ja esimerkiksi helppohoitoisen pihan.

 

Pihavisio_referenssit_1_4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pihan käyttäjien toiveet voivat olla hyvin erilaisia: tarvitaanko lapsille leikkitiloja ja niiden yhteyteen vanhemmille sopivia oleskelutiloja, vai kaivataanko rauhallisia ja suojaisia olonurkkauksia vanhemmalle väelle? Tämän kartoittamisessa ja toiveiden yhdistämisessä ulkopuolinen asiantuntija on suureksi hyödyksi erityisesti taloyhtiöissä.

 

  Twinson_Vantaan_asuntomessut_5

Terassimateriaalit ovat nyt graafisia ja helppohoitoisia

Maria Itkosen ja omienkin havaintojeni mukaan miellyttävännäköiset piharakenteet suunnitellaan sekä taloon että pihan käyttöön sopiviksi. Graafiset värit ja pinnat ovat edelleen hyvin suosittuja: Mustan ja harmaan eri sävyjä ja eläväpintaisia tekstuureja yhdistetään vaaleampiin luonnonmateriaalipintoihin, esimerkiksi puuhun ja kiveen.

 

   Twinson_Vantaan_asuntomessut_1

 

Kiveykset ja puukomposiitti ovat erityisen suosittuja materiaaleja, joita käytetään ja yhdistellään monipuolisesti. Maria Itkosen omia suosikkeja ovat luonnonkivet sekä mahdollisimman paljon puuta muistuttava puukomposiittilattia.

 

  Pihavisio_referenssit_3_6

 

Materiaalien on tunnuttava mukavilta ja näytettävä hyvältä ilman suuria huoltotarpeita. Lisäksi niiden on oltava kestäviä, sillä hyvin suunniteltu piha toimii eikä kaipaa jatkuvia muutoksia. Siksi esimerkiksi Twinson on aina varma ja helposti asennettava ratkaisu pitkäikäisen puukomposiittiterassin materiaaliksi. Sen värivalikoima kattaa sekä graafiset että luonnonpuuta muistuttavat tummemmat ja vaaleammat sävyt.

 

  Twinson_Vantaan_asuntomessut_4

 

Asuntomessujen parhaat pihat

Pihavisio on suunnitellut Vantaan asuntomessuille kaikkiaan viisi inspiroivaa piharatkaisua, jokaisen asukkaiden toivomusten mukaisesti. Messukohteessa 28 on myös laaja Twinson-puukomposiittiterassi. Trendikkäästi musta terassilattia sopii erinomaisesti ympäristöönsä ja on lapsiperheelle turvallinen oleskelutila.

Liuskekivenharmaa Twinson-terassi löytyy puolestaan messukohteesta 25.

  Twinson_Vantaan_asuntomessut_7

 

Pihan suunnittelu kannattaa, sillä helppohoitoisen pihan toteuttaminen ei ole aivan helppoa. Siksi esimerkiksi Pihavisio tarjoaa monenlaisia palveluita aina paikan päällä tehdystä pienen pihan luonnossuunnitelmasta isojen pihakokonaisuuksien suunnitteluun, toteutukseen ja hoitosuunnitelman tekemiseen. Katso tästä lisää esimerkkejä.

 

02 Jun

Vantaan asuntomessut esittelee aktiivista terassielämää

Twinson_Ikonen_rakenteilla_2-505456-edited

 

Asuntomessualueen pääväylän Rubiinikehän varrella viimeistellään Ikosen perheen uutta kotia. 200-neliöisen Passiiivikivitalojen kosteusturvatalon länsi- ja pohjoispuolella sijaitseva valtava Twinson-terassi tulee olemaan energisen perheen aktiivisessa käytössä.

 

Ikonen_pihasuunnitelma_Twinson

Terassit ja piha muodostavat yhdessä aidatun ulkoalueen, jonne myös perheen koiran voi huoletta laskea jaloittelemaan.

Monipuolinen käyttöterassi

Twinson_Ikonen_rakenteilla_1-665868-edited Nelihenkinen Ikosten perhe rakennuttaa unelmiensa kaksikerroksista kotia Vantaan Kivistöön. Vaaleaa taloa reunustaa kahdelta sivulta musta Twinson-puukomposiittiterassi, jonne pääsee sekä vanhempien makuuhuoneesta että olohuoneen, ruokatilan ja keittiön muodostamasta kokonaisuudesta. Laaja kulmaterassi tulee olemaan kooltaan yli 80 m2, josta noin puolet on katettu lasikatteella. Terassi avautuu kauniiseen puistomaisemaan, sopivasti ilta-auringon suuntaan. Yhdelle sivulle rakennetaan näkösuojaksi noin metrin korkuinen vinorimakaide, ja terassilta voi nousta kivirappusia pitkin toisessa kerroksessa autotallin päällä sijaitsevalle kattoterassille.

Kätevästi asennettava puukomposiittilauta

Twinson-terassi rakennetaan tukevan kestopuukoolauksen päälle. Asentaminen on helppoa ja nopeaa klipsikiinnityksen avulla. Tavallisesti Twinson-terassi viimeistellään Twinson-reunalistojen, F-profiilin tai päätytulppien avulla. Tässä kohteessa terassi rajautuu seinään, joten reunojen viimeistelyä ei tarvita. Lue lisää Twinson-terassin rakentamisesta!

Musta terassi ja valkoinen sisustus

Vanhemmat, teinitytöt ja perheen koira tulevat viettämään rentoa terassielämää ulkona grillaten, ruokaillen ja oleskellen. Messuilla terassilla esitellään Boknäsin valkea ruokailuryhmä ja ympärivuotiseen ulkokäyttöön sopiva sohvaryhmä, joka on verhoiltu säänkestävällä tekstiilillä.

 

 

musta_header

 

Terassin värisävyksi valittiin dramaattinen Twinson musta (502), joka sopii hyvin valkean ja vaaleanharmaan talon korostusväriksi. Jouni Ikonen kertoo, että Twinson on juuri sopiva puukomposiittiterassi huolettomuutta arvostavalle perheelle. Hän arvostaa kestäävää laatua, jota ei tarvitse erityisesti huoltaa vuosittain. Twinson-terassi siistitään helposti painepesurin ja lehtipuhaltimen avulla. Ikosten talo on messukohde numero 28, ja se sijaitsee osoitteessa Rubiinikehä 11.   Lataa tästä terassimateriaalin valintaan liittyvät tärkeimmät ominaisuudet!

 

31 Mar

Tutustu Twinson-terassiin Lahden Pihapiirimessuilla

twinson_terassi_062811_054-resized-600

Ihana kevät on alkamassa! Kevään piha- ja terassielämän suunnitteluun kannattaa hakea vauhtia ja ideoita alan tapahtumista ja messuilta. Lahden pihapiirimessut järjestetään 24.-26.4.2015 Lahden Messukeskuksessa. Messujen Ideapihat-osastolla voit tunnustella esimerkiksi Twinson-terassin miellyttävää ja kaunista pintaa. Messuterassi löytyy monipuoliselta yleiskoristelualueelta, jossa sitä esittelee Twinson-jälleenmyyjä RTV. Tämänvuotisen yleiskoristelualueen on suunnitellut Pihasuunnittelu Susanna Rantanen.

Suunnittele omanlainen terassi tai parvekelattia

Ideapihat näyttää, miten pienestäkin pihasta voi oikealla suunnittelulla ja toteutuksella luoda näyttävän ja toimivan kokonaisuuden. Neljästä erilaisesta pihasta koostuva mielenkiintoinen teema-alue tarjoaa ideoita niin romanttisen kuin pelkistetynkin tyylin ystävälle, unohtamatta trendikästä hyötypuutarhaa.

 

twinson_terassi_070809_024-resized-600 62967_kleurvakjes_510_leigrijs-resized-600

 

Tule mukaan ja tee oma pihasuunnitelmasi esimerkiksi tyylikkäästä uutuusväristä Liuskekivenharmaa! Sen lisäksi valittavanasi on seitsemän muuta luonnonläheistä värisävyä, kuten Musta, Pähkinänruskea sekä Aprikoosinruskea. Löydät varmasti oman suosikkisi – tai vaikka useamman, jos haluat sommitella eri väreistä yksilöllisen kokonaisuuden.

Laadukas puukomposiitti on terassin pitkäikäinen perusta

Hyvälaatuinen puukomposiitti maksaa itsensä takaisin – lue lisää blogistamme. Tutustu myös uudistettuun Twinson-Galleriaan! Tiesitkö, että Twinsonista rakennat myös helppohoitoisen ja kestävän parvekelattian, joka ei kuumene auringossa eikä ole märkänäkään liukas! Ja rakensitpa terassin tai parvekelattian, takuu on voimassa 25 vuotta.

20 Jan

Suunnittele nyt ensi kesäksi uusi terassi tai parvekesisustus

grillausta_ja_tyttö_valmis7521_(kopio)-resized-600


Aurinko alkaa pikkuhiljaa lämmittää ja vie ajatukset tulevaan kesään. Oletko ajatellut panostaa piha- tai parveke-elämäsi laatuun kevään ja kesän aikana? Tutustu terassijärjestelmään, jota ei tarvitse olla jatkuvasti uusimassa ja huoltamassa: voit keskittyä siihen, mitä terassillasi haluatkin tehdä!


Hyvä puukomposiitti kestää käytössä

twinson_takuu25Laadukkaasta puukomposiittilaudasta tehty terassi tai parvekelattia on monessa suhteessa perinteisiä terassilautoja kannattavampi investointi. Eri valmistajien puukomposiiteissa on eroja, jotka kannattaa ottaa suunnittelussa huomioon. Kiinnitä huomiota

  • valmistusmateriaaleihin
  • rakenteeseen ja sen kestävyyteen
  • pintakuviointiin
  • värivaihtoehtoihin ja niiden säänkestoon
  • kiinnitysjärjestelmään
  • asennus- ja huolto-ohjeisiin
  • takuuseen

 

 
 
twinson_altan__sverige_1-resized-600
 
 
 


Belgialainen Deceuninck on kansainvälinen rakennustuotevalmistaja, jonka Twinson-puukomposiitti edustaa tuotekategorian kärkeä. Valikoimasta löytyy joka makuun sopiva vaihtoehto, joka on helppo asentaa ohjeiden mukaan. Twinson neuvoo tarvittaessa myös terassisi asentajaa.
03 Jun

Tutustu Asuntomessuilla isoon Twinson-terassiin!

Mikkosten perheen Liuskekivenharmaa Twinson-terassi on jo valmistunut Jyväskylän Asuntomessualueella kohteessa nro. 17. Puukomposiittiterassi on 40 neliön suuruinen ja sijaitsee pihan puolella taloa. Siellä voi messujen jälkeen oleskella iltapäivä- ja ilta-auringossa, juuri perheen toiveiden mukaan. twinson_jyväskylä_2014-resized-600.jpg

Vanhemmat ja kolme poikaa pitävät ulkoilmaelämästä, joten terassi on perheelle erinomainen oleskelu- ja puuhastelutila sisätilojen ja pihan välillä. Sen vierestä pääsee trampoliinialueelle ja erähenkiselle laavulle.

Kestävä, mukava ja helppohoitoinen oleskelutila ulkona

Harri ja Marianna Mikkonen odottavat terassinsa laadulta paljon. ”Testasimme Twinsonia etukäteen ja oli todella hieno huomata, että sen pinta tuntuu jalan alla miellyttävältä. Lisäksi totesimme, ettei se ole lainkaan liukasta ja myös lian poistaminen onnistui käden käänteessä. Meillä on kolme vauhdikasta poikaa, joten Twinsonin turvallisuus ja tikkuuntumattomuus on meillä tärkeää. Uskomme että päätöksemme on hyvä ja Twinson toimii käytössämme vuosikymmeniä”, Harri Mikkonen kertoo.

”Pohdimme värin valintaa kauan ja päädyimme aavistuksen sinertävään liuskekivenharmaaseen. Harmaata ja vaaleaa yhdistelevään talomme väriin tämä sopii mainiosti. Lisäksi valitsimme pihakivetyksemme myös talon ja terassin sävyihin.”

Twinson-terassi löytyy messukohteesta 17 osoitteessa Rekoolikatu 21.

Jyväskylän Asuntomessut ovat avoinna 11.7.-10.8.2014.

29 Apr

Asuntomessuille rakennetaan upea Twinson-terassi

twinson-resized-600.jpg

Jyväskylän Asuntomessuilla voit tutustua Twinson-puukomposiittiterassin ainutlaatuiseen tunnelmaan ja laatuun. Messukohteeseen numero 17 osoitteessa Rekoolikatu 21 on rakenteilla Pohjolan Design-talon malli Hailuoto 177. Tontille rakennetaan kuuden huoneen ja keittiön talo ja siihen kytkety terassi sekä erillinen kahden auton autokatos.

Peräti 40 neliön Twinson-terassi lisää tilavan talon monipuolisia harrastus- ja oleskelutiloja. Terassi rakennetaan lounaan ja lännen suuntaan, joten se saa luonnonvaloa sopivasti iltapäivisin ja iltaisin. Tyylikäs, aavistuksen sinertävä uusi värisävy Liuskekivenharmaa sopii luontevasti harmaan ja vaalean sävyjä yhdistelevän rakennuksen tunnelmaan.

Eläväisen perheen pihaunelma

Seuraamme 5-henkisen Mikkosten perheen terassielämän vaiheita suunnittelusta toteutukseen kevään ja alkukesän aikana. Kolme vauhdikasta poikaa, Eerik, Patrik ja Henrik, sekä ulkoilmaelämästä pitävät vanhemmat Harri Ja Marianna odottavat terassin kestävän kovaa käyttöä vuosikymmeniä.

Jyväskylän Asuntomessut järjestetään 11.7.-10.8.2014. Äijälänrannan messualue sijaitsee Jyväsjärven itärannalla, Päijänteeseen johtavan Äijälänsalmen läheisyydessä.