08 Aug

Toimiva terassi tehdään puukomposiitista

Kaunis ja monikäyttöinen terassi houkuttelee viettämään aikaa ulkona omalla pihalla. Kun haluat lisätä pihasi viihtyisyyttä, panosta terassiin joka on suunniteltu mukavaa elämää eikä jatkuvaa huoltamista varten.

 

Mittakaava voi olla mikä vain muutamasta neliöstä laajaan oleskelualueeseen, mutta laadusta terassin rakentajan ei kannata tinkiä. Siksi helppo, kestävä ja tyylikäs puukomposiitti kasvattaa jatkuvasti suosiotaan.

terassit

Katso terassi-ideoita Twinson Pinterestistä

 

Olipa haaveenasi terassi, parvekelattia tai uima-altaan ympäristön turvallinen ja kestävä oleskelu- ja kulkualue, suunnittelu lähtee siitä miten uutta oleskelutilaa tullaan käyttämään. Katso ideoita Twinsonin Pinterest-sivuilta ja katso rakentamisvinkit Twinson-sivuilta!

 

Twinson-puukomposiitti soveltuu erinomaisesti sekä pihan terasseille, parvekkeille että vesialtaiden ympäristöön. Tinkimätön design ja huoliteltu ulkonäkö on Twinsonin valtti: nykyaikainen terassi- ja parvekemateriaali puukomposiitti yhdistää männyn ja muovin hyvät ominaisuudet. Materiaali ei ole märkänäkään liukas, ja hoidoksi riittää yleensä vesipesu.

 

Twinson on täydellinen terassijärjestelmä, jonka jokainen yksityiskohta on suunniteltu tekemään terassistasi tai patiostasi toimiva ja tyylikäs kokonaisuus. Ainutlaatuinen piilokiinnitys pitää huolen, että lopputulos näyttää varmasti kauniilta. Pintaruuveja ei tarvita, ja valaistus ja lämmityskaapelit kätket huomaamattomasti ontelorakenteen sisään.

Vertaa puukomposiittien ominaisuuksia!

 

5 syytä valita Twinson

 

01 Jul

Valitse pitkäikäinen ja huoleton terassi

Kesän terassikausi on parhaimmillaan. Pihoilla ja parvekkeilla palaudutaan päivän töistä tai vietetään rentoa vapaa-aikaa. Monen kesäsuunnitelmiin kuuluu myös uusi terassi tai nykyisen terassin uudistaminen. Silloin kannattaa panostaa laatuun.

 

twinson_parveke_061311_008

 

Terassin suunnittelu alkaa tarpeista

Mieti ensin uuden tai uudistettavan terassin tulevaa käyttöä. Huolellinen suunnittelu nopeuttaa terassin rakentamista ja varmistaa sen toimivuuden ja mukavan ulkonäön. Onko terassi tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön ja mitä siellä yleensä tehdään?

Ota huomioon myös ilmansuunnat ja terassille kulkeminen. Tärkeää on myös pohtia kuinka paljon ajattelemasi sisustus vie tilaa – miten terassilla mahtuu liikkumaan? Terassin käyttöön vaikuttaa myös se, tuleeko siitä katettu vai avoin.

Terassin sijainnista riippuen voit tarvita myös rappusia, kaiteita, näkösuojia, valaisimia tai lämmitystä – suunnittele myös nämä etukäteen. Muista myös rakennusmääräykset. Mikäli terassista tulee katettu tai se ulottuu sallitun rakennusalan ulkopuolelle, hae terassille rakennuslupa ja varmista myös naapureilta että he hyväksyvät suunnitelmasi.

 

twinson_terassi_030411_065

 

Budjetoi terassin kustannukset pitkällä tähtäimellä

Terassin kokonaiskustannuksiin kuuluvat rakennusmateriaalien lisäksi suunnitteluun ja asennukseen käytetty aika sekä mahdollinen vuosihuolto. Ota huomioon myös terassin käyttöikä ja jaa kokonaiskustannus arvioimallasi käyttövuosien määrällä. Näin voit vertailla terassimateriaalien todellisia kustannuksia.

Hiukan hinnakkaampi terassimateriaali kuten Twinson on pitkällä tähtäimellä edullinen ratkaisu, sillä se kestää kauan (takuu 25 vuotta) ja se on helppo ja nopea huoltaa.Twinson-puukomposiittia ei tarvitse suojata eikä käsitellä – pesu riittää.

 

twinson_terassi_030711_061

 

Valitse näppärästi asennettava terassijärjestelmä

Twinson-puukomposiitti on huolella suunniteltu järjestelmä, jolla voit toteuttaa siistit ja huolitellut terassipinnat, -kaiteet, näkösuojat ja raput (ilman maakosketusta). Twinsoniin voidaan myös upottaa esimerkiksi LED-ulkovalaisimia. Terassien lisäksi Twinson sopii myös siistin parvekelattian rakentamiseen.

Asenna Twinson-terassi tukevan koolauksen päälle – materiaaleiksi sopivat esimerkiksi puu, alumiini tai teräs. Lisäksi tarvitset terassin kokoon sopivat perustus- ja kantavat rakenteet. Ota materiaalitarvetta arvioidessasi huomioon valitsemasi Twinson-laudan pituus, leveys, lautojen väliin jäävät 6 mm välit sekä hukkavara, ja koolausrimoissa valitsemasi laudan leveydestä riippuva koolausväli.

Twinson-terassin asennustyössä tarvitset vain katkaisusirkkelin ja sähköporan. Tarvittavat ruuvit tulevat kiinnitysklipsien mukana. Asenna mahdolliset sähkö- ja lämmityskaapelit samalla – saat ne sijoitettua kätevästi ontelorakenteen sisään.

Muista käyttää rakennustöissä tarvittavia suojavarusteita! Viimeistelyyn voit tarvittaessa käyttää Twinson-reunalistaa, F-profiilia tai päätytulppia. Mikäli terassi rajautuu seinään, aitaan tai vaikka kiveykseen, ei viimeistelyä tarvita.

 

twinson_terassi_062409_062

 

Lue lisää Twinson-terassin rakentamisesta!

Nauti Twinson-terassielämästä

Kun Twinson-terassisi on asennettu, se on pesua vaille valmis käyttöön. Puhdista varastoinnin ja asennuksen aikana syntynyt pöly esimerkiksi painepesurilla. Seuraavaksi voitkin jo sisustaa terassisi ja alkaa nauttia helposta ja miellyttävästä terassielämästä. Kutsu ystäväsikin nauttimaan viihtyisästä terassista tai parvekkeesta!

Lataa tästä Twinson-esite!

twinson

 

16 Feb

Vertaa ja valitse sopivin puukomposiitti terassin materiaaliksi

grillausta_ja_tyttö_valmis7521_(kopio)-resized-600

Säänkestävä ja helppohoitoinen puukomposiittiterassi on lyönyt itsensä nopeasti läpi Suomessa. Viihtyisältä ulko-oleskelutilalta sopiikin odottaa paljon: kestävyyttä, turvallisuutta, helppoutta, tyylikästä ulkonäköä sekä pitkäikäisyyttä. Erilaisia puukomposiittilautoja onkin markkinoilla runsaasti, joten ominaisuuksiltaan sopivimman tuotemerkin valinta voi olla vaikeaa. Puukomposiitit ja muut terassimateriaalit poikkeavat toisistaan mm. raaka-aineiden, rakenteen sekä ulkonäön ja takuun osalta.

Valitse puukomposiitti faktojen perusteella

Vertailun helpottamiseksi puukomposiittilautojen laatujohtaja Twinson on listannut viisi tärkeää seikkaa, joihin terassin, parvekelattian tai laiturin rakentajan kannattaa kiinnittää huomiota puukomposiittilautaa valitessaan. Lataa hyödyllinen vertailuopas alta: 

 

27 Oct

Puukomposiitti sopii myös taloyhtiön pihalle

twinson-lahti-3Kunnollinen terassi lisää taloyhtiön asukkaiden yhteisten ulkotilojen viihtyisyyttä ja käytettävyyttä rivitalo- ja kerrostaloyhtiöissä. Laadukas puukomposiitti sopii tarkoitukseen erinomaisesti, koska se on siisti, kestävä, helppohoitoinen ja turvallinen materiaali. Hyvä esimerkki on lahtelaisen asuinkerrostalon sisäpihalle toteutettu oleskelupiha, jossa eri materiaaleja – kiveä, nurmea ja Twinsonia – on yhdistelty luovasti toisiinsa.

Hauska ja toimiva yksityispiha

Vain mielikuvitus on pihasuunnittelun rajana. Asunto Oy Lahden Aleksanteri on sisältä kokonaan saneerattu taloyhtiö, jonka sisäpihalla rakennuksen 3. kerroksen katolla asukkaat voivat viettää yksityistä laatuaikaa keskellä kaupunkia. Erilaiset materiaalit lomittuvat toisiinsa ja ryhmittelevät pihan toiminnot viihtyisäksi, yhteisöllisyyteen kannustavaksi kokonaisuudeksi.

Kattopihan suunnittelun haasteena on luoda tunnelmaa ilman maapohjaa, joka mahdollistaisi kasvien monipuolisen käytön. Aleksanterin pihalla leikitellään muodoilla, materiaaleilla ja suuriin saviruukkuihin sijoitetuilla istutuksilla.

Pintamateriaaleina käytettiin nurmea, harmaata nupukiveä sekä vaalean pähkinän sävyistä Twinson-puukomposiittia. Pihasuunnittelusta vastasi Arkkitehtitoimisto Havas Rosberg Oy ja pihan toteutti tamperelainen Ympäristökivi.

twinson-lahti-1b-resized-600

Käytännöllistä tunnelmaa lepoon ja leikkiin 

aleksanterinkatu_11_lahti_twinson_yit_2014_kh1_(13)-resized-600

Kaarevat oleskelualueet rajautuvat samaan tasoon upotettuina nurmikkoon ja erikokoisista betonikivistä rakennettuihin oleskelu- ja kulkuväyliin. Tämä helpottaa liikkumista ja tekee piha-alueen ilmeestä mosaiikkimaisen vaihtelevan.

Vaalean pähkinän sävyinen Twinson-puukomposiittiterassi muodostaa tasaisia, puunlehtimäisiä saarekkeita vastapainoksi sympaattiselle kivetykselle. Oleskeluryhmät sijoittuvat pääasiassa näille alueille. Ruukkuistutukset tulevat kasvaessaan luomaan eteläeurooppalaista tunnelmaa.

Leikkivälinealue päällystetään turvamateriaalilla, mutta myös pihan muut materiaalit innostavat luoviin leikkeihin. Erityisesti auringossa kuumenematon, miellyttävän pehmeä ja tikuton Twinson sopii myös oleskeluun paljain jaloin. Osaltaan käyttäjien turvallisuutta lisää myös se, että materiaali ei ole märkänäkään liukas.

03 Jun

Tutustu Asuntomessuilla isoon Twinson-terassiin!

Mikkosten perheen Liuskekivenharmaa Twinson-terassi on jo valmistunut Jyväskylän Asuntomessualueella kohteessa nro. 17. Puukomposiittiterassi on 40 neliön suuruinen ja sijaitsee pihan puolella taloa. Siellä voi messujen jälkeen oleskella iltapäivä- ja ilta-auringossa, juuri perheen toiveiden mukaan. twinson_jyväskylä_2014-resized-600.jpg

Vanhemmat ja kolme poikaa pitävät ulkoilmaelämästä, joten terassi on perheelle erinomainen oleskelu- ja puuhastelutila sisätilojen ja pihan välillä. Sen vierestä pääsee trampoliinialueelle ja erähenkiselle laavulle.

Kestävä, mukava ja helppohoitoinen oleskelutila ulkona

Harri ja Marianna Mikkonen odottavat terassinsa laadulta paljon. ”Testasimme Twinsonia etukäteen ja oli todella hieno huomata, että sen pinta tuntuu jalan alla miellyttävältä. Lisäksi totesimme, ettei se ole lainkaan liukasta ja myös lian poistaminen onnistui käden käänteessä. Meillä on kolme vauhdikasta poikaa, joten Twinsonin turvallisuus ja tikkuuntumattomuus on meillä tärkeää. Uskomme että päätöksemme on hyvä ja Twinson toimii käytössämme vuosikymmeniä”, Harri Mikkonen kertoo.

”Pohdimme värin valintaa kauan ja päädyimme aavistuksen sinertävään liuskekivenharmaaseen. Harmaata ja vaaleaa yhdistelevään talomme väriin tämä sopii mainiosti. Lisäksi valitsimme pihakivetyksemme myös talon ja terassin sävyihin.”

Twinson-terassi löytyy messukohteesta 17 osoitteessa Rekoolikatu 21.

Jyväskylän Asuntomessut ovat avoinna 11.7.-10.8.2014.

01 Apr

Valitse parvekelattiaksi laadukas puukomposiitti

twinson-parveke2Mitä parvekkeesi kertoo sinusta? Oletko viihtyisää tunnelmaa rakentava oleskelija vai käytännöllinen parvekeviljelijä, pyykinkuivaaja, tuulettaja tai varastonpitäjä – vai kaikkea tätä ja vielä vähän muuta? Parveke voi koostaan, sijainnistaan ja mahdollisesta lasituksestaan riippuen joustaa monenlaiseen käyttöön. Muokkaa siitä tarpeidesi mukaan toimiva tila, jossa pääset helposti oleskelemaan ulkona. Kannattaa ottaa kaikki neliöt käyttöön! Jos parvekkeesi on yli 20 m2, voit nyt hyödyntää Twinsonin aikaisen tilaajan edun: rahtivapaan toimituksen koko Suomessa, kun tilaat ennen 30.4.2014.

Tunnelmallista käytännöllisyyttä
Käyttötarkoituksesta riippumatta ei ole ihan sama, millä parvekkeesi sisustat. Haluamasi ilme ja sen säilyminen ovat pitkälti kiinni valitsemistasi materiaaleista. Kyseessä on välitila, joka altistuu tavalla tai toisella säälle ja vuodenaikojen vaihtelulle. Kun käytät ulkokäyttöön sopivia laadukkaita pintoja ja kalusteita, voit keskittyä parveke-elämään huoltotöiden ja talvivarastoon siirtelyn sijaan. Parvekkeen viihtyisyys ja toimivuus alkaa lattiasta. Haluatko vuosikausia kauniina kestävän parvekelattian, joka tuntuu hyvältä ja kestää säässä kuin säässä? Lattian, joka muodostaa tasaisen, harmonisen pinnan ilman naulan- tai ruuvinjälkiä? Tikuttoman lattian, joka ei ole pinnaltaan kuuma eikä kylmä, vain luonnollisen pehmeän tuntuinen? Laadukkaalla Twinson-puukomposiitilla saat tyylikkään, mukavan ja helppohoitoisen pohjan parvekkeesi ympärivuotiseen käyttöön! Se ei ole märkänäkään liukas ja kestää parvekkeellasi lahoamatta ja tikkuamatta vaikka kokonaisen sukupolven.

Useita väri-, pintarakenne- ja leveysvaihtoehtoja
Tunnelman luominen Twinsonilla on helppoa. Voit valita kahdeksasta tasalaatuisesta väristä, ja kahdesta hiukan erilaisesta rakenteesta. Onko sinun parvekkeesi tyylikkäästi graafinen – lattiana vaaleampi kivenharmaa, tummempi uutuus liuskekivenharmaa tai musta – tai näiden yhdistelmä? Jos haluat luoda vaaleahkon luonnonläheisen keitaan, valitse terassilaudaksi herkullisen pähkinänvaalea tai aprikoosinruskea sävy. Tummempia vaihtoehtoja ovat pähkinän-, kaarnan- ja mullanruskea Twinson. Twinson Terrace on normaalin terassilaudan levyinen ja paksuinen, ja siinä on kaksi erilaista pintaprofiilia. Twinson Terrace+ on leveämpi ja paksumpi puukomposiittilauta, jonka loivasti aaltomainen pintaprofiili on erityisen miellyttävä jalalle.

Asenna ja ala nauttia parveke-elämästä
Molemmat Twinson-mallit ovat täydellisiä järjestelmiä: mukaan kuuluvat reuna- ja päätylistat, piilokiinnitykseen tarvittavat klipsit ja halutessasi myös puukomposiittikoolaus. Tilausta tehdessäsi tarvitsemme vain parvekkeesi mitat ja parvekelattian maksimikorkeuden. Twinsonin saat myös valmiiksi asennettuna. Mikä helppo tapa nostaa parvekkeesi tunnelmaa ja käyttöastetta!

14 Mar

Nyt saat Twinson-terassin myös liuskekivenharmaana

62967_kleurvakjes_510_leigrijs-resized-600.jpg Uusin Twinson-värisävy on nyt ajaton Liuskekivenharmaa. Kevään terassimarkkinoille tullut hiukan tummemman harmaa sävy on luonnollinen ja silmää miellyttävä. Sillä luot rauhallisen ja tyylikkään pinnan sellaisenaan, mutta yhdistämällä eri sävyjä voit tehostaa visuaalista vaikutelmaa tai jakaa tilan erilaisiin osiin käyttötarkoitustensa mukaisesti.

Mieti kävisikö terassisi pohjaksi yksi vai useampi yhteensopiva värisävy. Sopiiko ympäristöön tumman ja vaalean harmaan sävyn yhdistelmä tai vaikkapa musta ja harmaa Twinson, esimerkiksi terassisi eri tasoihin tai osiin?

Sommittele yksilöllinen ulkotila, jossa viihdyt

Väri ja sen tasaisuus vaikuttavat siihen, miten terassi, patio, parveke tai laituri sopii ympäristöönsä ja millainen tunnelma paikalla vallitsee. Twinson- terassijärjestelmän kahdeksasta värivaihtoehdoista löytyy sopivia sävyjä vaaleasta tummaan sekä luonnollisen pehmeistä graafisempaan makuun.

ic_twinson_terrasendielen_terrace-resized-600.jpg

Viihdytkö paremmin puiden ja maaston ruskeahkoja sävyjä myötäilevässä ympäristössä vai nautitko urbaanimmasta tyylistä ja tunnelmasta! Tutustu Twinsonin kahdeksan värisävyn valikoimaan ja löydä omasi.

Värisävyjen lisäksi pintaan saat elävyyttä ja vaihtelua valitsemalla Twinson Terrace -laudan kahdesta pintaurituksesta päällepäin sopivamman, tai käyttämällä leveämpää mallia Terrace+.

Twinson on korkealaatuinen, kestävä ja helppohoitoinen puukomposiitti, joka pitää värinsä monia muita terassilautoja paremmin. Tämä on tärkeää, koska Twinson-terassi kestää käyttöä ja sään vaikutuksia jopa vuosikymmeniä. Ajan oloon sävy vaalenee hiukan auringonvalon vaikutuksesta, ja siksi värimalleissa onkin mukana sävy uutena sekä auringon vaalentamana.

Tutustu uudistuneeseen Twinson-värimallistoon – ja käytä hyväksesi myös aikaisen tilaajan etu! Jos terassisi on 20 m2 tai yli, saat sen rahtivapaasti koko Suomeen kun tilaat ennen 30.4.2014.

08 Feb

Millainen on sinun terassihetkesi?

terassielamaa.jpg

Aurinko on palannut. Kohta koittaa se aamu, jona vilkaiset terassin (tai parvekkeen) suuntaan ja pohdit, joko siellä voisi juoda kahvit. Tai sitten mietit, koska on aika mennä kauppaan ja ryhtyä kunnostamaan kesähuonetta. Mitä jos juhlisitkin jo vappuna omalla terassilla? Kutsuisitkin vieraita kotiisi, laittaisit kuohuviinin jäihin ja leikkokukkia maljakkoon.

Kesällä koti saa lisää neliöitä ja on kiva kutsua vieraita kutsua kylään. Kesäkuu on usein aktiivista kyläilyaikaa ja kesän perhejuhlatkin ajoittuvat usein juuri kesäkuulle.

Juhlat alkavat juhlapaikan kunnostamisella. Onko täällä sen näköistä, että tänne kehtaa vieraita tuoda? Pitääkö jotain maalata, ostaa tai rakentaa? Onko pakko ostaa samat pihakalusteet kuin naapurilla?

Sama parveke on mahdollista sisustaa monella eri tyylillä. Millaisesta tyylistä sinä tykkäät?

Kuvanjakopalvelu Pinterestistä löytyy monenlaista parveketta ja terassia inspiroimaan sisustajaa. Parveke on usein rento ja monikäyttöinen lepo- tai ruokailuhuone tai leikkihuone, mutta olitko ajatellut, että myös työpisteen (ja jopa läppärin jos varjoa löytyy) voi siirtää kesällä parvekkeelle? Joku viikko parveke voi mennä myös makuuhuoneena. Ennakkoluuloton terassin rakentaja voi harkita Twinson-materiaalin yhdistämistä esimerkiksi peilipintaan!


Kesäpaikan ei tarvitse olla suuri eikä kaukana 

Eräänä vuonna kesän läheisyys poltteli minua jo maaliskuussa. Muistan ensimmäisen aamun, jona kurkkasin ikkunasta todetakseni, että kevät on kuin onkin jo niin pitkällä, että, jos oikein takkiin ja vilttiin kääriytyy, aamukahvit voi jo juoda ulkona. Koska minulla ei ollut silloin omaa pihaa, änkeydyin viltteineni pienelle kerrostaloparvekkeelle. Ei ollut lämmin eikä kahvia juotu erityisen hartaasti, mutta kipattiinpa kuitenkin terassilla seisten. Onni ei ole kiinni neliöistä.

Ja ai sitä autuutta kun kesä oikeasti koittaa!

Parvekkeella syöty aamiainen on kesähetki parhaimmillaan. Linnut laulavat, aurinko lämmittää ja tankkaat raitista ulkoilmaa ennen päivän puuhiin ryhtymistä. Aah, mikään ei voita sitä hetkeä kun linnut laulaa, kädessä on kuppi kuumaa ja pöydällä vielä lukematon lehti.

Minulla ei ole kesämökkiä, joten ilahdun aina suuresti kun saan kutsun mökkivierailulle. Viime kesänä matkustin lasten kanssa Pohjanmaalle. Jemmasin saunan jälkeen kaverin mökkikirjastosta vanhoja Hesareita saunamökkiin. Aioin aamulla toteuttaa pitkäaikaisen unelmani: Juoda aamukahvit saunan terassilla järven rannassa lueskellen sekä kuunnellen lintujen laulua ja koivunlehtien kahinaa. Lapset ja isäntäväki nukkuivat pitkään, joten ehdin jakaa lomafiilikset myös Facebookissa.


Terassin ja keittiön välissä

Pöydän kattaminen pihalle on ihan mukavaa hommaa, paitsi jos pöytäryhmän ja keittiön välimatka on liian pitkä! Yhdessä perheessä kattausta varten rakennettiin pop up -hissi parvekkeelta alakerran terassille. Toisessa taas lapset oppivat, että rantamökin terassilla kuului huutaa ”kaljaaa” niin että kaikui. Oli se kivaa vielä silloinkin kun anoppi tuli käymään. Kokeilin itse kerrostalossa tuota hissihommaa viime kesänä eikä yksikään astia säilynyt ehjänä.

Pohjoisessa asuessa ulos ei ollut niin suuri hinku. Piti aina muistuttaa itseään, että kesällä on kiva syödä ulkona. Se on asenteesta kiinni. Alkukesästä siihen vaan piti varautua viltillä ja loppukesästä ruokana piti olla jotain kiinteää, joka ei tipu lusikasta sen matkustaessa suuhun lakissa roikkuvan hyttysverkon ali. Ja sitten kun sinne grillin ääreen päästiin, huomattiin aina, että talouspaperi on jäänyt keittiöön. Ja kun hakija pääsi pihaan, sai hän lähteä hakemaan ruokailuvälineitä. Tämän lisäksi kaikkia tavaroita on vaikea saada kuljetettua kerralla ja esimerkiksi pullojen kanssa täytyy olla kieli keskellä suuta, etteivät ne kaadu matkalla. Joskus siitä touhusta oli rentous kaukana.


Kilpailu: Millaista terassielämää vietät?

Millaisia kuvia sinun kesämuistoihisi liittyy? Oletko jakanut terassi- tai parvekekuvia Facebookissa? Osallistu Twinsonin Facebook-kilpailuun!

Jaa terassilla tai parvekkella otettu valokuvasi Twinsonin Terassielämää -sivulla Facebookissa. Kuvan ei tarvitse olla tuore eikä edes omalla parvekkeella otettu, kunhan se on jaettu Facebookissa.

Viimeksi voittaja sai itselleen ja kavereilleen grillit. Nytkin kilpailun voittaja saa palkinnon, joka on tarkoitettu jaettavaksi. Harri Koskisen suunnittelema bambutarjotin sopii hyvin niin  puutarharyhmän pöydälle kuin parvekkeelle tai saunamökin terassille. Tarjottimella saa kerralla kuljetettua paljon ruokatarvikkeita ja kaiken lisäksi se on erittäin tyylikäs!

twinson-prize-share-photo.jpg

Design-tarjotin on myös kiva kesätuliainen, sitten kun saat kutsun sinne mökille. Siksi voittaja saakin tarjottimia neljä, eli myös sinne kyläpaikkaan vietäväksi.

Itse taidan tänä kesänä viettää juhannusta omalla parvekkeella. Paistan makkarat mikroaaltouunissa ja sipaisen sinapit päälle jääkaapista. Olutkin pysyy kylmänä. Mutta mihin tuolla parvekkeella mahtuu istumaan?

 

 

27 Jun

Miksi puukomposiitti on oiva terassimateriaali?

Niin, miksi? Onhan perinteinen lauta ollut aivan riittävä terassielämän perusta varsin pitkään. Ja hyvinhän lautaisella terassilla pärjää, kunhan muistaa ja jaksaa huoltaa sitä riittävästi.

kuva3

Puhdistaa, maalata, kyllästää ja tarvittaessa uusia lahonneita kohtia. Miksi siis valitsisit puukomposiitin? Ehkäpä helppohoitoisuus voisi olla yksi puukomposiittia puoltava asia. Puukomposiitti nimittäin pärjää Suomen sateissa ja tuiskuissa varsin vähällä huollolla – painepesu muutaman kerran vuodessa riittää! Muuta ei tarvitse tehdä, takuulla. Entä värit? Voit valita kahdeksasta luonnollisesta sävystä, jotka antavat terassillesi huolitellun ja laadukkaan ulkonäön. Onko suosikkisi aprikoosinruskea, oliivinvihreä, pähkinänruskea, kaarnanruskea, kivenharmaa, pähkinänvaalea, mullanruskea vai musta? Katso Twinson-värimallit! Voit myös yhdistellä eri värejä ja luoda täysin yksilöllisen terassin, sellaisen mitä kenelläkään muulla ei ole. Ja koska laudan eri puolilla on erilaiset kuvioinnit, voi leikitellä myös erilaisilla pinnoilla. Yksi puukomposiitin lyömättömistä ominaisuuksista on myös turvallisuus. Twinson-terassi ei nimittäin ole liukas märkänäkään, eikä siitä lähde tikkuja lastesi tai lemmikkiesi jalkoihin. Lisäksi puukomposiitti tuntuu mukavalta paljaan jalan alla. Twinson-puukomposiittiterassi on lisäksi helppo asentaa itse, mutta tarvittaessa valtuutetut asentajamme huolehtivat asentamisesta puolestasi. Piiloon jäävien asennusklipsien ansiosta lopputulos on aina huoliteltu. Minusta tässä on jo yllin kyllin hyviä syitä valita uuden puukomposiitti uuden terassisi materiaaliksi. Mitä mieltä itse olet?