25 May

Leppävaaran Maauimalan allasalueilla nautitaan Twinson-laadusta!

Leppävaaran uimahalli Espoossa on saanut upean maauimalan, joka palvelee koko pääkaupunkiseutua. Monipuolinen ja tasokas liikunta- ja virkistyspaikka tulee olemaan myös monien urheiluseurojen sekä kilpaurheilutapahtumien foorumi.

Viihtyisä ja turvallinen allasympäristö ulkoilmassa edellytti materiaaleilta sekä kestävyyttä että kaunista ulkonäköä. Ei siis ihme, että ulkoalueen kulkuväylät ja oleskelualueet pinnoitettiin laadukkaalla Twinson-puukomposiitilla.

Twinson Leppävaaran uimahalli 1KH2  (1)

 

Tyylikäs ja kestävä terassiratkaisu

Uudessa maauimalassa on mm. lastenallas, monitoimiallas vesiliukumäkineen, kilpauima-allas katsomoineen, suihkut, aurinkoterassit sekä piha-alue ulkopelikenttineen. Näissä tiloissa altaiden, sauna- ja pesutilojen sekä muiden alueiden väliset kulku- ja oleskelutilat pinnoitettiin säänkestävällä ja liukastumista estävällä Twinson-puukomposiitilla. Pinnat asensi Rakennusliike Talvitie Bygg och Teknik.

“Hyvälaatuinen puukomposiitti, kuten Twinson, on mainio ratkaisu julkisiin oleskelutiloihin. Tasalaatuisena se näyttää hyvältä ja on klipsikiinnityksineen nopea asentaa. Näin ison ja monipuolisen kohteen toteutuksessa käytännön haasteita tulee aina eteen, mutta saimme ne nopeasti ratkaistua”, asennustyöstä vastannut Juha Talvitie kertoo.

 

WP1_20151022_10_22_25_Pro

 

Maauimalan oleskelualueiden ja kulkuväylien pintoihin valittiin aprikoosinruskea Twinson Terrace -puukomposiitti. Tasaisen lämminsävyinen pinta luo kauniin kontrastin ulkoalueen muille materiaaleille – kivelle, nurmikolle sekä altaan valkealle kaakelille ja sinisenä läikkyvälle vedelle.

Laadukas puukomposiitti on miellyttävä, kuumenematon materiaali paljaan jalan alla. Helppohoitoisena ja kosteutta kestävänä Twinson on erinomainen ratkaisu ulkoterasseille ja -oleskelualueille. Tervetuloa kokeilemaan Twinson-laatua omin jaloin!

18 Aug

Terassi ja kylpypalju, uima-allas tai poreallas

twinson_altan__sverige_1-resized-600.jpg

Vedestä nauttiminen kuuluu useimpien arkeen ja vapaa-aikaan. Jos rantaa ja omaa laituria ei ole, vesi tuodaan tavalla tai toisella lähelle. Pihalle halutaan yhä useammin oma vesielementti, joka voi olla joko visuaalinen, toiminnallinen tai molempia. Erilaisten uima-, vesi- ja suihkualtaiden lisäksi suosioon ovat nousseet ulkokäyttöön sopivat kylpypaljut ja porealtaat.

lähikuva_twinson-terassista_kohde_28_kokkola-resized-600.jpg

Oikea värisävy luo harmonisen kokonaisuuden

Jokainen talo ja piha on erilainen, joten terassiratkaisuissakin täytyy olla valinnan varaa. Veden läheisyyteen rakennettavilla oleskelutiloilla ja kulkuväylillä värisävyjen lisäksi materiaalin laadulla ja toimivuudella on paljonkin väliä.

Twinsonin hillitty ja tyylikäs kahdeksan värin valikoima edustaa puukomposiittien parhaimmistoa: materiaalin värinkesto on hyvä ja tasalaatuinen materiaali miellyttää sekä silmää että paljastakin jalkaa. Värit myös sopivat toisiinsa, joten voit rakentaa persoonallisen terassi- tai laiturikokonaisuuden eri värejä yhdistelemällä.

Puukomposiitti toimii vesialtaiden rinnalla

twinson_uima-allasratkaisu-resized-190.jpgViihtyisä, siisti ja toimiva ratkaisu on käyttää vesialtaiden, kylpysaavien ja vastaavien ratkaisujen ympäristössä korkealaatuista terassilautaa. Puukomposiitti kestää käytössä eikä vaadi vesipesun lisäksi muita käsittelyjä.

Hyvän kosteuden- ja värinkeston lisäksi puukomposiittiterassi on tikuton ja se ehkäisee liukastumista. Kulkeminen vesialtaalta tai rannasta esimerkiksi saunaan tai muihin sisätiloihin sujuu vaivattomasti ja jalkoja likaamatta myös paljain jaloin.

Twinsonilla toteutat erilaiset terassi- ja patioratkaisut näppärästi. Piilokiinnityksen ansiosta näkyviin ei jää ulkonäköä ja käyttöä haittaavia ruuveja. Normaali Terrace-mallin lauta sopii kaikenlaisten terassilattioden rakentamiseen.

Jos valitset leveämmän Terrace + -mallisen laudan, lautojen väliin jää tavallista kapeammat raot. Jos siitä huolimatta jotain pääsisi putoamaan laudoituksen alle, saat yksittäisen laudan helposti irrotettua ja laitettua takaisin paikalleen.

Mikä parasta, Twinson kestää vettä ja pohjoisia olosuhteita kieroontumatta ja vääntymättä – materiaalilla on 25 vuoden takuu.

Lue lisää Twinson-terassijärjestelmästä ja terassin rakentamisesta!