Parvekkeet

Samettipintainen parvekelattia, huoleton tunnelma!

Tee parvekkeesta itsellesi keidas, josstwinson-parvekea viihdyt vaikka paljain varpain! Olipa parvekkeesi tai kattoterassisi suuri tai pieni, haluamasi tunnelman pohjustaa siisti ja tikuton Twinson. Sen pinta tuntuu ja näyttää hyvältä, ja kestää Suomen säätä vuodesta toiseen lähes muuttumattomana – takuulla ja vuodenajasta riippumatta.

Ota parvekkeesi ympärivuotiseen käyttöön

Mukavaksi sisustetulla parvekkeella viihdyt ympäri vuoden. Voit muokata persoonallisen sisustuksen vuodenaikaan sopivaksi. Kunnon lattia on tunnelman vakaa perusta, ja lisää parvekkeesi käyttöaikaa ja mukavuutta huomattavasti.Twinson ei ole liukas talvellakaan, ja kesällä se on turvallinen ja kuumenematon pienillekin jaloille.

Olipa parvekkeesi tavallinen tai lasitettu, voit muuttaa sen kotisi ympärivuotiseksi keitaaksi ja virkistyshuoneeksi. Onko unelmaparvekkeesi kesällä kuin kukkiva puutarha, talvella kuin hiihtokeskuksen rento terassi? Vai haaveiletko parvekekahveista, lukunurkkauksesta, lapsillesi sopivasta leikkipaikasta, hyötypuutarhasta tai ympärivuotisesta puuhatilasta? Yksinkertaisempaa tapaa luoda itselleen ja läheisilleen lisää viihtyisää tilaa tuskin löytyy!

Kun valintasi on puukomposiitti, ota saman tien paras

Voit suunnitella harmonisen Twinson-parvekelattiasi kahdeksasta miellyttävästä värivaihtoehdosta tai sommitella yhteensopivista väreistä mieleisesi kokonaisuuden. Lisäksi voit valita laudan leveyden ja pintakuvion: normaalilevyinen Twinson Terrace on uritettu kevyesti pitkittäissuunnassa ja ylellisen leveä Twinson Terrace+ on pinnaltaan aaltoileva. Twinson Terrace+ -mallin laudat ovat erityisen vankat, ja niiden aaltomainen pinta estää tehokkaasti liukastumista.

Lattiasta muodostuu harmoninen pinta, sillä klipsikiinnityksen ansiosta nauloja tai ruuveja ei tarvita. Lisäksi lautojen väliset raot jäävät huomattavan pieniksi. Ja jos parvekelattian alle silti pääsisi putoamaan jotain, yksittäisen laudan irrottaminen ja paikoilleen asettaminen tapahtuu helposti Twinsonin klipsikiinnityksen avulla.

Twinson on laadukas puukomposiitti, jonka materiaalit – puukuitu ja PVC – on valittu kestävyyttä, tasalaatuisuutta ja huolettomuutta ajatellen. Se ei lahoa eikä elä sään mukaan kuten puu, sitä ei tarvitse käsitellä puunsuoja-aineilla, ja värisävy säilyy myös auringossa lähes muuttumattomana. Pesua lukuunottamatta huoltovapaa Twinson on helppo asentaa myös itse asennusohjeen mukaan. Saat Twinson-parvekelattian myös mittojen mukaan valmiiksi asennettuna  – samalla vaikka koko taloyhtiölle.

 
5 syytä valita Twinson

Lataa ja vertaa puukomposiittilautojen ominaisuuksia