29 Apr

Asuntomessuille rakennetaan upea Twinson-terassi

twinson-resized-600.jpg

Jyväskylän Asuntomessuilla voit tutustua Twinson-puukomposiittiterassin ainutlaatuiseen tunnelmaan ja laatuun. Messukohteeseen numero 17 osoitteessa Rekoolikatu 21 on rakenteilla Pohjolan Design-talon malli Hailuoto 177. Tontille rakennetaan kuuden huoneen ja keittiön talo ja siihen kytkety terassi sekä erillinen kahden auton autokatos.

Peräti 40 neliön Twinson-terassi lisää tilavan talon monipuolisia harrastus- ja oleskelutiloja. Terassi rakennetaan lounaan ja lännen suuntaan, joten se saa luonnonvaloa sopivasti iltapäivisin ja iltaisin. Tyylikäs, aavistuksen sinertävä uusi värisävy Liuskekivenharmaa sopii luontevasti harmaan ja vaalean sävyjä yhdistelevän rakennuksen tunnelmaan.

Eläväisen perheen pihaunelma

Seuraamme 5-henkisen Mikkosten perheen terassielämän vaiheita suunnittelusta toteutukseen kevään ja alkukesän aikana. Kolme vauhdikasta poikaa, Eerik, Patrik ja Henrik, sekä ulkoilmaelämästä pitävät vanhemmat Harri Ja Marianna odottavat terassin kestävän kovaa käyttöä vuosikymmeniä.

Jyväskylän Asuntomessut järjestetään 11.7.-10.8.2014. Äijälänrannan messualue sijaitsee Jyväsjärven itärannalla, Päijänteeseen johtavan Äijälänsalmen läheisyydessä.