14 Mar

Nyt saat Twinson-terassin myös liuskekivenharmaana

62967_kleurvakjes_510_leigrijs-resized-600.jpg Uusin Twinson-värisävy on nyt ajaton Liuskekivenharmaa. Kevään terassimarkkinoille tullut hiukan tummemman harmaa sävy on luonnollinen ja silmää miellyttävä. Sillä luot rauhallisen ja tyylikkään pinnan sellaisenaan, mutta yhdistämällä eri sävyjä voit tehostaa visuaalista vaikutelmaa tai jakaa tilan erilaisiin osiin käyttötarkoitustensa mukaisesti.

Mieti kävisikö terassisi pohjaksi yksi vai useampi yhteensopiva värisävy. Sopiiko ympäristöön tumman ja vaalean harmaan sävyn yhdistelmä tai vaikkapa musta ja harmaa Twinson, esimerkiksi terassisi eri tasoihin tai osiin?

Sommittele yksilöllinen ulkotila, jossa viihdyt

Väri ja sen tasaisuus vaikuttavat siihen, miten terassi, patio, parveke tai laituri sopii ympäristöönsä ja millainen tunnelma paikalla vallitsee. Twinson- terassijärjestelmän kahdeksasta värivaihtoehdoista löytyy sopivia sävyjä vaaleasta tummaan sekä luonnollisen pehmeistä graafisempaan makuun.

ic_twinson_terrasendielen_terrace-resized-600.jpg

Viihdytkö paremmin puiden ja maaston ruskeahkoja sävyjä myötäilevässä ympäristössä vai nautitko urbaanimmasta tyylistä ja tunnelmasta! Tutustu Twinsonin kahdeksan värisävyn valikoimaan ja löydä omasi.

Värisävyjen lisäksi pintaan saat elävyyttä ja vaihtelua valitsemalla Twinson Terrace -laudan kahdesta pintaurituksesta päällepäin sopivamman, tai käyttämällä leveämpää mallia Terrace+.

Twinson on korkealaatuinen, kestävä ja helppohoitoinen puukomposiitti, joka pitää värinsä monia muita terassilautoja paremmin. Tämä on tärkeää, koska Twinson-terassi kestää käyttöä ja sään vaikutuksia jopa vuosikymmeniä. Ajan oloon sävy vaalenee hiukan auringonvalon vaikutuksesta, ja siksi värimalleissa onkin mukana sävy uutena sekä auringon vaalentamana.

Tutustu uudistuneeseen Twinson-värimallistoon – ja käytä hyväksesi myös aikaisen tilaajan etu! Jos terassisi on 20 m2 tai yli, saat sen rahtivapaasti koko Suomeen kun tilaat ennen 30.4.2014.