01 Apr

Valitse parvekelattiaksi laadukas puukomposiitti

twinson-parveke2Mitä parvekkeesi kertoo sinusta? Oletko viihtyisää tunnelmaa rakentava oleskelija vai käytännöllinen parvekeviljelijä, pyykinkuivaaja, tuulettaja tai varastonpitäjä – vai kaikkea tätä ja vielä vähän muuta? Parveke voi koostaan, sijainnistaan ja mahdollisesta lasituksestaan riippuen joustaa monenlaiseen käyttöön. Muokkaa siitä tarpeidesi mukaan toimiva tila, jossa pääset helposti oleskelemaan ulkona. Kannattaa ottaa kaikki neliöt käyttöön! Jos parvekkeesi on yli 20 m2, voit nyt hyödyntää Twinsonin aikaisen tilaajan edun: rahtivapaan toimituksen koko Suomessa, kun tilaat ennen 30.4.2014.

Tunnelmallista käytännöllisyyttä
Käyttötarkoituksesta riippumatta ei ole ihan sama, millä parvekkeesi sisustat. Haluamasi ilme ja sen säilyminen ovat pitkälti kiinni valitsemistasi materiaaleista. Kyseessä on välitila, joka altistuu tavalla tai toisella säälle ja vuodenaikojen vaihtelulle. Kun käytät ulkokäyttöön sopivia laadukkaita pintoja ja kalusteita, voit keskittyä parveke-elämään huoltotöiden ja talvivarastoon siirtelyn sijaan. Parvekkeen viihtyisyys ja toimivuus alkaa lattiasta. Haluatko vuosikausia kauniina kestävän parvekelattian, joka tuntuu hyvältä ja kestää säässä kuin säässä? Lattian, joka muodostaa tasaisen, harmonisen pinnan ilman naulan- tai ruuvinjälkiä? Tikuttoman lattian, joka ei ole pinnaltaan kuuma eikä kylmä, vain luonnollisen pehmeän tuntuinen? Laadukkaalla Twinson-puukomposiitilla saat tyylikkään, mukavan ja helppohoitoisen pohjan parvekkeesi ympärivuotiseen käyttöön! Se ei ole märkänäkään liukas ja kestää parvekkeellasi lahoamatta ja tikkuamatta vaikka kokonaisen sukupolven.

Useita väri-, pintarakenne- ja leveysvaihtoehtoja
Tunnelman luominen Twinsonilla on helppoa. Voit valita kahdeksasta tasalaatuisesta väristä, ja kahdesta hiukan erilaisesta rakenteesta. Onko sinun parvekkeesi tyylikkäästi graafinen – lattiana vaaleampi kivenharmaa, tummempi uutuus liuskekivenharmaa tai musta – tai näiden yhdistelmä? Jos haluat luoda vaaleahkon luonnonläheisen keitaan, valitse terassilaudaksi herkullisen pähkinänvaalea tai aprikoosinruskea sävy. Tummempia vaihtoehtoja ovat pähkinän-, kaarnan- ja mullanruskea Twinson. Twinson Terrace on normaalin terassilaudan levyinen ja paksuinen, ja siinä on kaksi erilaista pintaprofiilia. Twinson Terrace+ on leveämpi ja paksumpi puukomposiittilauta, jonka loivasti aaltomainen pintaprofiili on erityisen miellyttävä jalalle.

Asenna ja ala nauttia parveke-elämästä
Molemmat Twinson-mallit ovat täydellisiä järjestelmiä: mukaan kuuluvat reuna- ja päätylistat, piilokiinnitykseen tarvittavat klipsit ja halutessasi myös puukomposiittikoolaus. Tilausta tehdessäsi tarvitsemme vain parvekkeesi mitat ja parvekelattian maksimikorkeuden. Twinsonin saat myös valmiiksi asennettuna. Mikä helppo tapa nostaa parvekkeesi tunnelmaa ja käyttöastetta!