11 Mar

Terassi, parveke ja aurinko – valitse väri joka kestää

twinson

 

Kevätaurinko vie mielen jo pihan ja parveke- tai terassielämän suunnitteluun. Samalla kun mietit miten uudistaa parvekkettasi tai pihaasi tänä vuonna, harkitse viihtyisyyden lisäämistä kunnollisen parvekelattian tai terassin avulla.

Valitse väri tai vaikka useampi sävy sävyyn

Puukomposiittilauta on todella mainio materiaali, jolla voit luoda erilaisia ulko-oleskeluun tarkoitettuja rakenteita helposti ja turvallisesti. Hyvä puukomposiitti kestää säätä ja käyttöä hyvän näköisenä jopa vuosikymmeniä. Helppohoitoisuus lisää terassin käyttöastetta – vesipesu ja harjaus yleensä riittävät.

 

kivenharmaa_header-resized-600

 

Hyvälaatuinen puukomposiittilauta kestää myös auringon UV-säteilyä, eikä juuri haalistu ajan myötä kuten esimerkiksi puu. Twinson on tällainen terassimateriaali, ja sen tyylikkäät värivaihtoehdot ovatkin innostaneet ulkosisustajia toteuttamaan monenlaisia visuaalisesti mielenkiintoisia ratkaisuja.

 

pahkinanvaalea_header-resized-600

 

Kahdeksasta värisävystä löytyy sekä maanläheisiä että graafisia vaihtoehtoja erilaisiin makuihin ja ympäristöihin. Mieti mitä muuta terassillasi tulee olemaan, kun valitset oikeita sävyjä. Huonekalut, somisteet ja kasvit voi hyvin sävyttää harmoniseksi kokonaisuudeksi, jota halutessaan piristää yksittäisillä väri- ja muotoelementeillä.

Katso ideoita myös Twinsonin Pinterest-sivuilta