11 May

Twinson-terassit ja -parveke Vantaan Asuntomessuilla

twinson_terassi_052208_047

 

Vantaan asuntomessut esittelee tulevana kesänä kaksi Twinson-kohdetta, joissa voit kokeilla miltä laadukas puukomposiitti tuntuu ja näyttää. Molemmat kohteet sijaitsevat Rubiinikehällä, joka kiertää messualueen keskusaukio Tiikerinsilmän ympäri. asuntomessut_vantaa_logo_150

Sopiva laatu, sopiva sävy

Leinosten nelihenkinen perhe pitää liikunnasta ja ulkoilusta, joten uuden kodin terassit ja parveke tulevat olemaan kovassa käytössä. Moderniin taloon haluttiin helppohoitoinen terassi, joka sopii myös perheen kestävyyttä ja luonnollisuutta arvostavaan ajatusmaailmaan.

 

”Yhteistyökumppanimme suositteli Twinsonia, ja tutustuttuamme tuotteeseen vakuutuimme myös itse sen laadusta”, kertoo perheen äiti Riikka Leinonen. ”Lisäksi Twinsonilta löytyi juuri oikean sävyinen harmaa, joka sopii parvekkeen pilareiden ja rimoituksen väriin.”

Ulkona viihtyvän perheen oleskeluterassi

Asuntomessut_LeinonenKaksikerroksiseen taloon tulee terassi sekä kadunpuoleisen pääsisäänkäynnin yhteyteen että aurinkoiselle länsipihalle. Oleskeluterassista tulee koko talon levyinen, ja se on osaksi katettu. Yhteen tasoon rakennettavalle terassille pääsee suoraan olohuone-keittiöstä.

 

Liuskekivenharmaa Twinson-terassi tulee olemaan Leinosen perheelle tärkä paikka, jossa grillataan, syödään ja nautitaan ulkoilmasta ja omasta pihasta. Myös parvekkeelle asennetaan kätevä ja tikkuamaton Twinson-parvekelattia.

 

Leinosten talo on Dekotalon Deko 165 ja se on Vantaan asuntomessukohde numero 25. Moderni talo sijaitsee osoitteessa Rubiinikehä 15. Seuraa perheen rakennushankkeen etenemistä myös messublogista Rubiininpunainen unelma!