15 May

Twinson Roadshow starttaa pian! Tule kokeilemaan unelmiesi terassia paikalliseen RTV-liikkeeseesi!

twinson-roadshow-album-cover-fi

Kesä ja terassikelit lähestyvät huimaa vauhtia. Twinson juhlistaa terassikauden alkamista kiertämällä ympäri Suomea tuoden unelmiesi terassin tai parvekkeen paikalliseen RTV-liikkeeseesi. Kiertueemme alkaa Turusta 24.5.2013 ja päättyy Vantaalle 1.6.2013. Muut pysähdyspaikamme voit käydä katsomassa Roadshow-sivuiltamme (Roadshow päättynyt).

Twinson-terassilauta on kestävää komposiittimateriaalia, jonka ansiosta se kestää aktiivistakin terassielämää vuosikymmeniä. Valikoimastamme löydät erilaisia värivaihtoehtoja, jotka tuovat luksusta ja persoonallisuutta niin terasseihin kuin parvekkeille. Lautojen asennus on vaivatonta, joten et joudu käyttämään koko kesää kokoamiseen päästäksesi nauttimaan kauniista keleistä. Tunnelmallinen terassi tuntuu ja näkyy!

”Tule kokeilemaan Twinson-terassia lähimpään RTV-myymälääsi! Kerron mielelläni miten voimme tehdä sinun terassistasi kesäsi keskipisteen!” – Kari Hallman

Pistäydy siis lähimpään RTV-liikkeeseesi kokeilemaan korkealaatuisen puukomposiitin sametinpehmeää pintaa paljain jaloin. Paikalla on myös Twinsonin Kari Hallman, joka vastaa kysymyksiin puukomposiitista ja sen mahdollisuuksista parantaa sinun terassiasi tai parvekettasi.

Mikäli tulet paikanpäälle täyttämään tarjouspyynnön, niin tarjoamme reuna- tai alumiiniprofiilit kaupanpäälle! Älä unohda mitata terassiasi tai parvekettasi valmiiksi tarjousta varten. Mikäli teet tilauksen ennen 15.6, toimitamme tilauksesi ennen 30.9.2013 !