twinson_terassi_070309_039

Hetki terassilla on hetki vapaudessa

Aurinkoisen päivän aloittaminen astumalla terassille antaa rauhan ja kokonaisuudentunteen ilman vertaistaan. Tämä tunne kasvaa entisestään jakamalla se perheen ja ystävien kanssa – arkena ja juhlana. Kestävä, kaunis ja helppohoitoinen Twinson-puukomposiitti soveltuu erinomaisesti terasseille sekä parvekkeille. Terassielämää parhaimmillaan. Nyt voit yhdistää sekä tinkimättömän designin ja huolitellun ulkonäön puun lämpöön, sillä Twinson on uuden ajan terassi- ja parvekemateriaali – puukomposiitti –  jossa yhdistyvät männyn ja muovin hyvät ominaisuudet.

Puu tekee siitä luonnollisen kauniin ja muovin ansiosta kauneus säilyy vuodesta toiseen Suomen ankarasta ilmastosta huolimatta. Voit asentaa Twinsonin itse, mutta ihan yhtä hyvä vaihtoehto on antaa terassisi tai parvekkeesi ammattilaisen asennettavaksi ja keskittyä itse terassielämästä nauttimiseen jo etukäteen. Twinson on täydellinen terassijärjestelmä, jonka jokainen yksityiskohta on suunniteltu tekemään terassistasi tai patiostasi toimiva ja tyylikäs kokonaisuus.

Ainutlaatuinen piilokiinnitys pitää huolen, että lopputulos näyttää varmasti kauniilta. Pintaruuveja ei tarvita, ja valaistus ja lämmityskaapelit kätket huomaamattomasti ontelorakenteen sisään. Twinsonia käytät muutenkin kuin terasseilla tai pihaterasseilla – se sopii erinomaisesti esimerkiksi parvekkeille, laitureille ja rantarakentamiseen. Myös suosittujen kylpypaljujen ja uima-altaiden ympäristöt voi hyvin toteuttaa tikuttomalla, pintaruuvittomalla ja liukastumista ehkäisevällä Twinsonilla.

 
5 syytä valita Twinson

Lataa ja vertaa puukomposiittilautojen ominaisuuksia