Valitse puukomposiitti terassillesi tai parvekkeellesi

puukomposiitti-pinta-terassi-parveke

Laadukas puukomposiitti on materiaali, jonka kestävyys ja ylellinen tuntu on helppo taata vuosiksi. Twinson-puukomposiitti on kehitetty varta vasten terasseja sekä parvekkeita varten ylellistä ja uskomattoman miellyttävää tuntumaa jalalletwinson_takuu25 unohtamatta. Karhea pinta on valinta, kun haluat pitävän ja myös tunnelmaltaan korkealuokkaisen terassin tai parvekkeen.

Nyt voit yhdistää sekä tinkimättömän designin ja huolitellun ulkonäön puun lämpöön, sillä Twinson on uuden ajan terassi- ja parvekemateriaali – puukomposiitti –  jossa yhdistyvät männyn ja PVC-muovin hyvät ominaisuudet. Puu tekee siitä luonnollisen kauniin ja muovin ansiosta kauneus säilyy vuodesta toiseen Suomen ankarasta ilmastosta huolimatta.

Puukomposiiteissa on eroja

Puukomposiitteja on monenlaisia, samoin kuin mitä tahansa terassi- ja parvekemateriaalia. Laatuun, kestävyyteen ja jalan alle syntyvään tunteeseen liittyy monta muuttujaa, jotka vaikuttavat lopputulokseen merkittävästi. Kun halutaan paras mahdollinen laatu, puukomposiittimateriaalin pitää olla tehty oikealla tavalla ja mahdollisimman puhtaista raakamateriaaleista. Esimerkiksi pinnan uskomattoman ylellinen ja miellyttävä karheus on makuasia, josta ei voi tinkiä, kun sitä on kerran päässyt kokeilemaan.

Halpa komposiitti on useimmiten tehty kierrätyspaperin ja laminaatin sekoituksesta, jolloin tuotteen kestävyys on puukomposiitteihin verratessa lyhyt. Twinson-puukomposiitti valmistetaan terasseja sekä parvekkeita varten tuoreen puun ja muovin sekoituksesta. Lopputulos on itsessään kierrätettävä materiaali, joka kestää vuosikymmeniä, eikä tingi laadusta.

 
5 syytä valita Twinson

Lataa ja vertaa puukomposiittilautojen ominaisuuksia