Balkonger

Sammetsmjukt balkonggolv, bekymmerfritt!

Gör din balkong till en oas där du trivs också med twinson-parvekebara fötter! Antingen din balkong eller takterrass är stor eller liten får du ett snyggt och stickfritt underlag med Twinson. Den både känns bra och ser bra ut och håller i nordiskt väder från år till år, nästan oförändrad – garanterat och oberoende av årstid.

Utnyttja balkongen året runt

På en trevligt inredd balkong trivs du året runt. Du kan variera din personliga inredning enligt årstid. Ett ordentligt golv är en god grund för stämningen och ökar märkbart användnigstiden och bekvämligheten. Twinson är inte hal på vintern och på sommaren är den trygg och inte för het ens för små fötter.

Antingen din balkong är inglasad eller inte kan den vara hemmets oas och ett rekreationsrum året runt. Är din drömbalkong på sommaren som en blomstrande trädgård, på vintern som en avslappnad terrass på skidorten? Eller drömmer du om balkongsfika, en läshörna, en lekplats för dina barn, en köksträdgård eller ett hobbyrum? Ett enklare sätt att skapa mer trivsamt utrymme för sig själv och sina närmaste får man leta efter!

När du väljer träkomposit, välj då den bästa

Du kan välja ett harmoniskt Twinson-balkonggolv bland åtta behagliga färgalternativ eller komponera en helhet i din smak av olika färger som passar ihop. Dessutom kan du välja brädans bredd och ytform: den normalbreda Twinson Terrace är lätt räfflad på längden och den lyxigt breda Twinson Terrace+ har vågig yta. Twinson Terrace+ -brädorna är särskilt stabila och den vågiga ytan fungerar som ett effektivt halkskydd.

Golvet bildar en harmonisk helhet eftersom delarna fästs med clips och det inte behövs spikar eller skruvar. Mellanrummen mellan brädorna blir också väldigt smala. Om något ändå skulle ramla ner under golvbrädorna är det enkelt att ta loss och lägga tillbaka en enskild bräda, tack vare Twinsons clipssystem.

Twinson är en högklassig träkomposit, vars material – träfiber och PVC – har valts med tanke på hållbarhet, jämn kvalitet och bekymmerfrihet. Den ruttnar inte och lever inte med vädret som trä gör, den behöver inte behandlas med träskyddsmedel och färgen hålls så gott som oförändrad även i sol. Twinson kräver inget underhåll utöver rengöring och är lätt att montera själv med hjälp av monteringsanvisningarna. Du kan också få ett måttbeställt Twinson-balkonggolv färdigmonterat – varför inte på en gång i alla husets lägenheter.