Välj träkomposit för din terrass eller balkong

puukomposiitti-pinta-terassi-parveke

Högklassig träkomposit är ett material med garanterad hållbarhet och lyxig känsla för många år framåt. Twinson-träkompositen är utvecklad speciellt för terrasser och balkonger samt med tanke på en lyxig och otroligt skön känsla för fötterna. En sträv yta är valet när du vill ha en halkfri och kvalitativ terrass eller balkong.

Nu kan du kombinera omutlig design och snyggt utseende med träets värme, eftersom Twinson är ett modernt terrass- och balkongmaterial – en träkomposit – som kombinerar de goda egenskaperna hos furu och PVC-plast. Träet gör den naturligt vacker och tack vare plasten håller skönheten från år till år, även i ett tufft nordiskt klimat.

Det är skillnad mellan olika träkompositer

Det finns olikheter mellan träkompositer, liksom det finns olikheter twinson_garanti-resized-600mellan andra terrass- och balkongmaterial. Det är många faktorer i kvaliteten, hållbarheten och känslan under foten, som påverkar slutresultatet märkbart. När du vill ha den bästa kvaliteten ska träkompositen vara tillverkad på rätt sätt och av så rena råmaterial som möjligt. Ytans otroligt lyxiga och behagliga strävhet är en smaksak som man inte gärna ger avkall på när man en gång upplevt den.

Billig komposit är ofta tillverkad av returpapper och laminat, vilket ger en sämre hållbarhet än träkompositens. Twinson-träkompositen tillverkas för terrasser och balkonger av en blandning av färskt trä och plast. Slutresultatet är ett återvinningsbart material, som håller i årtionden och inte prutar på kvaliteten.