31 Mar

Tutustu Twinson-terassiin Lahden Pihapiirimessuilla

twinson_terassi_062811_054-resized-600

Ihana kevät on alkamassa! Kevään piha- ja terassielämän suunnitteluun kannattaa hakea vauhtia ja ideoita alan tapahtumista ja messuilta. Lahden pihapiirimessut järjestetään 24.-26.4.2015 Lahden Messukeskuksessa. Messujen Ideapihat-osastolla voit tunnustella esimerkiksi Twinson-terassin miellyttävää ja kaunista pintaa. Messuterassi löytyy monipuoliselta yleiskoristelualueelta, jossa sitä esittelee Twinson-jälleenmyyjä RTV. Tämänvuotisen yleiskoristelualueen on suunnitellut Pihasuunnittelu Susanna Rantanen.

Suunnittele omanlainen terassi tai parvekelattia

Ideapihat näyttää, miten pienestäkin pihasta voi oikealla suunnittelulla ja toteutuksella luoda näyttävän ja toimivan kokonaisuuden. Neljästä erilaisesta pihasta koostuva mielenkiintoinen teema-alue tarjoaa ideoita niin romanttisen kuin pelkistetynkin tyylin ystävälle, unohtamatta trendikästä hyötypuutarhaa.

 

twinson_terassi_070809_024-resized-600 62967_kleurvakjes_510_leigrijs-resized-600

 

Tule mukaan ja tee oma pihasuunnitelmasi esimerkiksi tyylikkäästä uutuusväristä Liuskekivenharmaa! Sen lisäksi valittavanasi on seitsemän muuta luonnonläheistä värisävyä, kuten Musta, Pähkinänruskea sekä Aprikoosinruskea. Löydät varmasti oman suosikkisi – tai vaikka useamman, jos haluat sommitella eri väreistä yksilöllisen kokonaisuuden.

Laadukas puukomposiitti on terassin pitkäikäinen perusta

Hyvälaatuinen puukomposiitti maksaa itsensä takaisin – lue lisää blogistamme. Tutustu myös uudistettuun Twinson-Galleriaan! Tiesitkö, että Twinsonista rakennat myös helppohoitoisen ja kestävän parvekelattian, joka ei kuumene auringossa eikä ole märkänäkään liukas! Ja rakensitpa terassin tai parvekelattian, takuu on voimassa 25 vuotta.