Komposiittilauta terassille – Terrace

Twinson komposiittilauta on asennustarvikkeineen täydellinen terassijärjestelmä, jonka jokainen yksityiskohta on suunniteltu tekemään terassistasi tai patiostasi toimiva ja tyylikäs kokonaisuus. Ainutlaatuinen piilokiinnitys pitää huolen, että lopputulos näyttää varmasti kauniilta. Pintaruuveja ei tarvita, ja valaistus- ja lämmityskaapelit kätket huomaamattomasti ontelorakenteen sisään. Valaisimia voi kiinnittää myös upottamalla terassin pintaan.

Komposiittilauta sopii moneen käyttötarkoitukseen

Twinsonia käytät muutenkin kuin terasseilla tai pihaterasseilla – se sopii erinomaisesti esimerkiksi parvekkeille, laitureille ja rantarakentamiseen. Myös suosittujen kylpypaljujen ja uima-altaiden ympäristöt voi hyvin toteuttaa tikuttomalla, pintaruuvittomalla ja liukastumista ehkäisevällä Twinsonilla. Kevyen porealtaan voi laittaa myös suoraan terassin päälle, kun sen paino on otettu huomioon terassin perustuksissa.

Tavallinen tai ylellisen leveä terassilauta

Twinsonilla on kaksi terassijärjestelmää. 140 mm leveissä Terrace-mallin komposiittilaudoissa on kummallakin puolella erilainen pintakuvio, leveämpi Terrace+ -malli sopii erityisen hyvin ammattirakentamiseen. Valtuutetut asentajamme takaavat, että terassisi on yksilöllinen ja juuri unelmiesi mukainen.

Puukomposiitista on helppo suunnitella ja rakentaa

Erilaisia komposiittilautoja kannattaa vertailla huolella. Hyviä vinkkejä voit lukea esimerkiksi Twinsonin blogista tai lataamalla dokumentin Twinsonin tarjoamista eduista. Twinson-terassilaudat voit asentaa myös itse. Terrace-mallin koolausväli on 50 cm, joten terassi kannattaa suunnitella laudan pituussuunnassa 50 cm moduulimitoissa. Terrace+ -mallin koolausväli on 60 cm. Toimitamme varastosta 4,5 m lautoja – kysy tarvittaessa lisätietoja muista pituuksista. Lue lisää aiheesta terassin rakentaminen!

KomposiittilautaTerrace Komposiittilauta – ominaisuudet:

  • Pituus 4500 mm
  • Leveys 140 mm
  • Korkeus 28 mm
  • Koolausväli 500 mm
 
5 syytä valita Twinson

Lataa ja vertaa puukomposiittilautojen ominaisuuksia